Piękne ujęcia, czy Twój telefon robi takie piękne czy robisz lustrzanką? Wiadomo, że umiejętności fotografa to podstawa podziwiam niezmiennie i czekam na mieczyki
Monia ale SUPER. Chwilę dłuższą nie zaglądałam a tu taka niespodzianka wspaniała, tyle zdjęć. I to jakich Pięknie masz, gęsto i lekko zarazem. Te łany jeżówek z floksami, mogę tylko powzdychać.
Widzę Esk Sunset, dawno posadziłaś? bo też mam i mnie dziewczyny straszą że on bardzo wolno rośnie. Ale u tutaj ma długie przyrosty.
I pytałam u siebie o nazwę odmiany brunnery, którą mi przywiozłaś. Pamiętasz może?
Dalie bujnie kwitną. Posadzone są w części warzywnej wszystkie w jednej rabacie. Sadzone losowo czyli kolorystycznie sąsiedztwo nie dobierane, bo nie miałam oznaczonych.
Molinie przy murku w tym sezonie już są bardziej widoczne. Są posadzone w koło placyku, ale niestety pozostałe są o wiele mniejsze ( na ostatnim zdjęciu ciężko się ich dopatrzyć)
Obwódka warzywnika. Zachowuje się tak jak lawenda od wiosny. Mam odmianę wyższą, trochę się rozkłada im starszy ale w jednym czeskim ogrodzie widziałam i kupiłam odmianę niską