No i niemożliwe stało się możliwe Okazało się, że Madzia ma jeszcze ładniej niż sama pokazywała
Monia - super foty
Pole nagietków mnie rozczuliło - też chcę
Twój ogród jest jak zaprojektowany przez profesjonalistę, przeplatające się kolory, faktury wszystko ze smakiem, wyczuciem, wygląda naturalnie, nienachalnie, pięknie wykorzystana przestrzeń, ogród na tle zamglonych gór - bajka! ❤️
Jeszcze się tak zastanawiam, bo mieszkasz w otoczeniu gór, wiatry pewnie tam masz silne, ogród nie jest w jakimś zaciszu, jak te klony ci tak pięknie rosną? Nie są jakoś specjalnie osłonięte, czy źle to widzę ze zdjęć?
Powiem Ci ,że nie spodziewałam się ,że aż mi tyle zejdzie z tym oświetleniem -gdybym nie miała instalacji zrobionej te 8 lat temu ,to od nowa bym jej nie robiła
Zostało mi do wymiany na skalniaku te halogenki co już nie świecą -a ,że chcę ,żeby łączenia były mocno wodoszczelne ( IP 68 ) to czeka mnie jeszcze sporo pracy z nimi ( na skalniaku ich jest ze 12 napewno-jak nie więcej ) ......tylko ,że teraz będę robić po 1-2 sztuki dziennie -już mnie ten prąd zmęczył i znudził haha
Ogród jest dla mnie najlepszym lekarstwem i oby tak zostało
Kasia Dziękuję
ja też mam kilka solarnych ,ale trochę się do nich zniechęciłam -w zeszłym sezonie kupiłam z 15 szt ( marketówek na promocji ) i do tego sezonu zostały tylko 2 -pewnie są jakieś długowieczne ,ale ja ich nie mam
w tym sezonie w actionie kupiłam 3 i zobaczę jak się będą sprawować
Uwierz -naprawdę na żywo nie jest tak ładnie -fotki przekłamują rzeczywistość -ja wolę swój ogród oglądać na zdjęciach ,bo na żywo to widzę tylko chwasty haha
Helen Dziękuję To magia fotek ,dobrego światła itp itd
Jest niezle ,ale też sporo rabat przydałoby się stetrisować -niskie rośliny pochowane w wysokich ,róże schowane za trawami .....
teraz mi szkoda przesadzać ,bo gorąco .....ale powoli spisuję co zamienić miejscami -tak więc niekończąca się opowieść trwa