Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magara 23:03, 30 maj 2024

No i niemożliwe stało się możliwe Okazało się, że Madzia ma jeszcze ładniej niż sama pokazywała
Monia - super foty
Pole nagietków mnie rozczuliło - też chcę
Wafel 08:41, 31 maj 2024

Twój ogród jest jak zaprojektowany przez profesjonalistę, przeplatające się kolory, faktury wszystko ze smakiem, wyczuciem, wygląda naturalnie, nienachalnie, pięknie wykorzystana przestrzeń, ogród na tle zamglonych gór - bajka! ❤️
Wafel 08:46, 31 maj 2024

Jeszcze się tak zastanawiam, bo mieszkasz w otoczeniu gór, wiatry pewnie tam masz silne, ogród nie jest w jakimś zaciszu, jak te klony ci tak pięknie rosną? Nie są jakoś specjalnie osłonięte, czy źle to widzę ze zdjęć?
Wafel 08:50, 31 maj 2024

A tak w ogóle to robisz coraz piękniejsze ujęcia
Anda 08:57, 31 maj 2024

Moniu, piękne zdjęcia
Madziu, ogród śliczny, już taki dojrzalszy, a pamiętam jego początki. Zmienia się i jest coraz piękniejszy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anabuko1 11:42, 31 maj 2024

Monia81 napisał(a)

Ale pięknie.
A co to jest te pomarańczowe kwiaty ?
cudniee to wygląda
Magleska 19:50, 31 maj 2024

Magara napisał(a)
W końcu się załapałam na coś jako pierwsza, a nie na szarym końcu

Madzia - super, że masz ogród, zajęcie, hobby, coś co Cię odciąga od ponurych myśli, co daje satysfakcję Tak trzymać, a od pozytywnego samopoczucia - reszta też będzie pozytywna

P.S. Temat oświetlenia poruszyłam ponownie z DT. Jest niewzruszony. Mówi, że gwiazdy i księżyc świecą. Poddałam się, bo w sumie ma rację

Daga Dziękuję

Powiem Ci ,że nie spodziewałam się ,że aż mi tyle zejdzie z tym oświetleniem -gdybym nie miała instalacji zrobionej te 8 lat temu ,to od nowa bym jej nie robiła
Zostało mi do wymiany na skalniaku te halogenki co już nie świecą -a ,że chcę ,żeby łączenia były mocno wodoszczelne ( IP 68 ) to czeka mnie jeszcze sporo pracy z nimi ( na skalniaku ich jest ze 12 napewno-jak nie więcej ) ......tylko ,że teraz będę robić po 1-2 sztuki dziennie -już mnie ten prąd zmęczył i znudził haha

Ogród jest dla mnie najlepszym lekarstwem i oby tak zostało

Buziaki

Magleska 19:52, 31 maj 2024

Kasya napisał(a)
Twój ogród jak bajkowa oaza na pustyni
Oświetlenie super
Lubię światełka
Mam tylko solarne ale świecą

Kasia Dziękuję
ja też mam kilka solarnych ,ale trochę się do nich zniechęciłam -w zeszłym sezonie kupiłam z 15 szt ( marketówek na promocji ) i do tego sezonu zostały tylko 2 -pewnie są jakieś długowieczne ,ale ja ich nie mam

w tym sezonie w actionie kupiłam 3 i zobaczę jak się będą sprawować
Magleska 19:54, 31 maj 2024

LIDKA napisał(a)

To będzie moja nowa tapeta w pracy.

Madzia masz pięknie.

Lidka Dziękuję

Uwierz -naprawdę na żywo nie jest tak ładnie -fotki przekłamują rzeczywistość -ja wolę swój ogród oglądać na zdjęciach ,bo na żywo to widzę tylko chwasty haha
Magleska 19:56, 31 maj 2024

Helen napisał(a)
Masz powera. I super ogród. Brawo

Helen Dziękuję To magia fotek ,dobrego światła itp itd

Jest niezle ,ale też sporo rabat przydałoby się stetrisować -niskie rośliny pochowane w wysokich ,róże schowane za trawami .....
teraz mi szkoda przesadzać ,bo gorąco .....ale powoli spisuję co zamienić miejscami -tak więc niekończąca się opowieść trwa