Nom...teraz skończyłem pisać wypracowanie na polski - a jutro jeszcze sprawdzian mamy - ale liczę na pomoce naukowe, które pisałem ostatnio - i mam nadzieję, że mój patent na skorzystanie z nich przyniesie oczekiwane efekty A jutro znów późno wrócę do domu, bo robimy projekt na ten konkurs co w nim biorę udział....Ale potem do wtorku mam spokój
Ja się dziś poświęciłam i też do Insekta zahaczyłam, zaryzykowałam nawet, że z pasa w prawo mnie nie wpuszczą spowrotem no i nie wpuścili, dopiero ciężarówka wpusciła, zaklęłam ostro pod nosem na ten brak zrozumienia, że też przecież z Insekta nieraz wyjeżdżają i wcisnąć się potrzebują
No i Buxus po 6,99 i to przebrane resztki, ale nic zachwycającego i korzenie na bank pozawijane, a i nie wiedomo czy puszczą w gruncie, czy nie przemrożone.
Apeluję o zdrowy rozsądek i nie kupowanie teraz bukszpanów.
Sebciu dopiero wróciłam z hartowania ciała a jutro w pracy do 21:30... Postaram się w czwartek specjalnie dla Ciebie
Jajeczka i serca ceramiczne w twoim kolorze zieleni wiszą sobie na białych patyczkach, wianek z bukszpanu z białymi jajkami, jajko z owsem, dwa duże zołte jaja z Almi wszędzie kokoszę
Planuję jeszcze hiacynty w wazonie z jajeczkami...
Nie wytrzymam do piątku......pliiiis wstaw coś, bo jeszcze jutro będę miał okazję coś dokupić, a tak to mi się nie uda - i święta spędzę w nastroju "no i jak żyć???"
O rany - już płyną życzenia....Ja w ogóle tych świąt nie czuję, a jeszcze tyle mam do jutra na głowie, że masakra.....nie wiem jak się wyrobię....ale będę musiał....
Pozdrawiam Was cieplutko....bo zimno jak na Syberii......
Ula, chyba jednak jeszcze nie ten halny, co ma przynieść wiosnę. W Wielkanoc ma być jeszcze zimno, ale w końcu wszystko nawet paskudne ma swój koniec. Dobrze, że na forum kolorowo. Pozdrawiam.