Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:01, 27 mar 2013

Do góry
Sebek
radości na ten świąteczny czas

Kolorowe rabaty 09:58, 27 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

No.....to jest śliczny utwór - aż tak, że znam na pamięć z własnej, nieprzymuszonej woli A skojarzenia mam takie same jak ty

Pozdrawiam - albo bardziej wielkanocnie - kokoko!!!

Sebek to życie ...

Dziękuję,że mnie odwiedziłeś
Kura Domowa
Ogrodowe zacisze 23:41, 26 mar 2013

Do góry
Masz ogrom roślin u siebie - a wszystkie jak bujnie rosną Pozdrawiam
Kolorowe rabaty 23:37, 26 mar 2013

Do góry
Martek napisał(a)
"Nic dwa razy"Szymborska za każdym razem wiersze słowa nabierają innego znaczenia,innej interpretacji bardziej osobistej .

No.....to jest śliczny utwór - aż tak, że znam na pamięć z własnej, nieprzymuszonej woli A skojarzenia mam takie same jak ty

Pozdrawiam - albo bardziej wielkanocnie - kokoko!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:32, 26 mar 2013

Do góry
Jakoś wytrzymam do czwartku Jutro muszę przejść się po bazie, bo chyba na nich zawieszę jeszcze pisanki w domu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:29, 26 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebciu zarobiony jesteś!!! Ale od czwartku masz holiday!!!

Nom...teraz skończyłem pisać wypracowanie na polski - a jutro jeszcze sprawdzian mamy - ale liczę na pomoce naukowe, które pisałem ostatnio - i mam nadzieję, że mój patent na skorzystanie z nich przyniesie oczekiwane efekty A jutro znów późno wrócę do domu, bo robimy projekt na ten konkurs co w nim biorę udział....Ale potem do wtorku mam spokój

A teraz idę zobaczyć co u Was
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:11, 26 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

A dzisiaj specjalnie też pojechałem do B oglądnąć bukszpany - i wcale mnie nie zachwyciły - bardziej miniaturowe róże, ale też nie brałem

Ja się dziś poświęciłam i też do Insekta zahaczyłam, zaryzykowałam nawet, że z pasa w prawo mnie nie wpuszczą spowrotem no i nie wpuścili, dopiero ciężarówka wpusciła, zaklęłam ostro pod nosem na ten brak zrozumienia, że też przecież z Insekta nieraz wyjeżdżają i wcisnąć się potrzebują

No i Buxus po 6,99 i to przebrane resztki, ale nic zachwycającego i korzenie na bank pozawijane, a i nie wiedomo czy puszczą w gruncie, czy nie przemrożone.

Apeluję o zdrowy rozsądek i nie kupowanie teraz bukszpanów.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:45, 26 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie wytrzymam do piątku......pliiiis wstaw coś, bo jeszcze jutro będę miał okazję coś dokupić, a tak to mi się nie uda - i święta spędzę w nastroju "no i jak żyć???"

Sebciu dopiero wróciłam z hartowania ciała a jutro w pracy do 21:30... Postaram się w czwartek specjalnie dla Ciebie
Jajeczka i serca ceramiczne w twoim kolorze zieleni wiszą sobie na białych patyczkach, wianek z bukszpanu z białymi jajkami, jajko z owsem, dwa duże zołte jaja z Almi wszędzie kokoszę
Planuję jeszcze hiacynty w wazonie z jajeczkami...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:07, 26 mar 2013

Do góry
Sebek ona tak specjalnie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:30, 26 mar 2013

Do góry
Nie wytrzymam do piątku......pliiiis wstaw coś, bo jeszcze jutro będę miał okazję coś dokupić, a tak to mi się nie uda - i święta spędzę w nastroju "no i jak żyć???"
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:42, 26 mar 2013

Do góry
Jeżówki najlepiej posiać prosto do gruntu, bo wtedy najszybciej rosną. Ale jak się postarasz to możesz teraz i może zakwitną nawet w tym roku
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:40, 26 mar 2013

Do góry
O rany - już płyną życzenia....Ja w ogóle tych świąt nie czuję, a jeszcze tyle mam do jutra na głowie, że masakra.....nie wiem jak się wyrobię....ale będę musiał....

Pozdrawiam Was cieplutko....bo zimno jak na Syberii......
Blaski i cienie nowego życia 18:34, 26 mar 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)
Dodajecie mi otuchy kobiety kochane. U góry posprzątałam i więcej do świąt nic tam nie robię
Jak się ciepło zrobi będę musiała myć okna dachowe.

....dziś wieje u mnie okrutnie. Sebek czekał na halny, który wiosnę przyniesie.
Ale to chyba jeszcze nie ten

Ula, chyba jednak jeszcze nie ten halny, co ma przynieść wiosnę. W Wielkanoc ma być jeszcze zimno, ale w końcu wszystko nawet paskudne ma swój koniec. Dobrze, że na forum kolorowo. Pozdrawiam.
Blaski i cienie nowego życia 15:34, 26 mar 2013

Do góry
Dodajecie mi otuchy kobiety kochane. U góry posprzątałam i więcej do świąt nic tam nie robię
Jak się ciepło zrobi będę musiała myć okna dachowe.

....dziś wieje u mnie okrutnie. Sebek czekał na halny, który wiosnę przyniesie.
Ale to chyba jeszcze nie ten
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:07, 26 mar 2013

Do góry
Sebek mam prośbę napiszmi jak siałeś jeżówkę.Proszę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:52, 26 mar 2013

Do góry
Sebek Alleluja !!!

Alleluja i do przodu
W miniformacie 07:51, 26 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianek śliczny - ale ta hortensja po prostu boooooska

Kolor niepowtarzalny wśród sobotniej oferty na giełdzie - drugi szafirowo-zielony, ale temperatura nie sprzyjała zakupom
Gdzieś na końcu świata... 22:39, 25 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
O ja debilnyj!!!! No przecież dawno temu trzeba było poprosić Puszka Okruszka o prośbę to by już dawno wiosna u nas była!!!! A u mnie w środę ma być już aż 2 stopnie na plusie Także widzę światełko w tunelu - a może to nie pociąg jedzie ???

... Puszek -okruszek

Mnie to hasło po rosyjsku " nimnożko debilnyj "z głowy nie potrafi wyjść
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:21, 25 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
A takie cuś sobie dzisiaj zrobiłem - ciekawe czy te brzozy puszczą młode listki jeśli będą w cieple? Sprawdzę Tak czy inaczej na pewno powędrują te badyle przed wejście do domu

Aha - i polecam na dekoracje do domu takie zajączki z serwetek - jak mi się udało za pierwszym razem to uwierzcie mi - na prawdę łatwo je zrobić

Bardzo mi się takie cuś podoba. Pozdrawiam Sebek przedświątecznie.
Mój mały raj na ziemi :) 20:41, 25 mar 2013

Do góry
Cudowne te dekoracje - jeszcze żeby tego śniegu nie było, to już w ogóle byłoby całkiem wiosennie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies