Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Gardenarium 22:11, 26 mar 2013

Sebek napisał(a)

A dzisiaj specjalnie też pojechałem do B oglądnąć bukszpany - i wcale mnie nie zachwyciły - bardziej miniaturowe róże, ale też nie brałem

Ja się dziś poświęciłam i też do Insekta zahaczyłam, zaryzykowałam nawet, że z pasa w prawo mnie nie wpuszczą spowrotem no i nie wpuścili, dopiero ciężarówka wpusciła, zaklęłam ostro pod nosem na ten brak zrozumienia, że też przecież z Insekta nieraz wyjeżdżają i wcisnąć się potrzebują

No i Buxus po 6,99 i to przebrane resztki, ale nic zachwycającego i korzenie na bank pozawijane, a i nie wiedomo czy puszczą w gruncie, czy nie przemrożone.

Apeluję o zdrowy rozsądek i nie kupowanie teraz bukszpanów.

Instagram Ogrodowiska
ana_art 22:16, 26 mar 2013

Gardenarium napisał(a)

Ja się dziś poświęciłam i też do Insekta zahaczyłam, zaryzykowałam nawet, że z pasa w prawo mnie nie wpuszczą spowrotem no i nie wpuścili, dopiero ciężarówka wpusciła, zaklęłam ostro pod nosem na ten brak zrozumienia, że też przecież z Insekta nieraz wyjeżdżają i wcisnąć się potrzebują

No i Buxus po 6,99 i to przebrane resztki, ale nic zachwycającego i korzenie na bank pozawijane, a i nie wiedomo czy puszczą w gruncie, czy nie przemrożone.

Apeluję o zdrowy rozsądek i nie kupowanie teraz bukszpanów.

Danusiu Ty ten apel na głónej powinnaś zamieścić a tak na marginesię cieszę się ze mój zdrowy rozsądek nie szwankuje. Widziałam dzisiaj mnustwo bukszpanów w LM i Ikea i przeszłam obok nich prawie obojętnie
kaisog1 22:32, 26 mar 2013

Ana ano maleństwa. Ale jak komuś potrzeba 40 sztuk to się opłaca. Zurawki szybko rosną....
ana_art 22:43, 26 mar 2013

kaisog1 napisał(a)
Ana ano maleństwa. Ale jak komuś potrzeba 40 sztuk to się opłaca. Zurawki szybko rosną....
Gosiu jesienią kupiłam takie ledo co i nawet dobrze posadzić ich nie umiałam obawiam się że zimy nie przeżyły...
Pszczelarnia 09:33, 27 mar 2013

Ana, stożki-wigwamy wiklinowe są do warzywnika na fasolkę albo groszek pachnący. Kupiłam, były robione na zamówienie. Mają 180 cm wysokości.
ana_art 09:52, 27 mar 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Ana, stożki-wigwamy wiklinowe są do warzywnika na fasolkę albo groszek pachnący. Kupiłam, były robione na zamówienie. Mają 180 cm wysokości.

bardzo fajnie wygladają
Milka 10:59, 27 mar 2013

Te fotele do ciebie pasują i praktyczne składowanie
Wieloszka 11:10, 27 mar 2013

ana_art napisał(a)

Uch jak śliczniusio!!!
Bogdzia 12:02, 27 mar 2013

jagoda99 14:25, 27 mar 2013

Kolorowych jajeczek,
rozczochranych owieczek, pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania