Ewuś ogrodniczka nowa wymiata, cudna jest piękne kjlimatyczne zdjęcia, te łany lawendy będą zachwycać
Mam pytanko co to za trawka za przyciętymi tawułkami i nie chcę cytować kolejnego zdjęcia, ale chodzi mi o tą żółtą jeszcze trawkę, co to
Tylko nie patrzcie na chwasty i folię rozłożoną pod przyszłe kamyczki (nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniego odcienia)
Obejrzawszy te zdjęcia co zrobiłam, stwierdzam, że na żywo te chwasty nie są tak widoczne. jednak to prawda, ze kamera wszystko złapie
Witam. Na hortensjach pojawiły się źółte listki z plamami. Stosowałam Topsin i Mospilan w zeszłym tygodniu, oberwałam wszystkie listki z plamami i nic z tego .Proszę o pomoc co jeszcze zastosować i co jest przyczyną tych zmian?
Łukasz bylinowa nie zawiodła, jest taki busz że nie widać że czegoś brakuje
Też tego kwiatucha mam, siedział 2 lata w warzywniku i okazało się że trochę się płoży, główna kępa ma bardzo silne, ciężkie do wyrwania korzenie.
Kwiat śliczny!!!!, na początku wsadziłam kilka sadzonek na fioletową, ale po namyśle, przesadziłam pod las - niech tam szaleje , na fioletowej bałabym się tego rozprzestrzeniania