Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Roztoczańskie klimaty 16:50, 17 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ale wiosennie u Ciebie się zrobiło dzięki tym leżakom A śnieg zawsze możecie załadować na przyczepkę do jeepa i wywozić gdzie indziej

Seba sporo śniegu Caterpillarem wywieźliśmy do lasu za drogę niezłe tam są bandy ze śniegu
Roztoczańskie klimaty 16:48, 17 mar 2013

Do góry
Ale wiosennie u Ciebie się zrobiło dzięki tym leżakom A śnieg zawsze możecie załadować na przyczepkę do jeepa i wywozić gdzie indziej
Ogród Sylwii od początku cz.II 16:44, 17 mar 2013

Do góry
Rzeczywiście jest tam w czym buszować Tylko, że to Warszawa A raczej Bronisze
Ogród Sylwii od początku cz.II 16:43, 17 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Śliczny Właśnie miałem Cię męczyć o pokazanie półproduktów, a tu już wyroby gotowe

Na giełdę nie chciało mi się wstać to robiłam polowanie na materiały po kwiaciarniach ..... Ale nie ma jak w Warszawie , Warszawie
Ogród Sylwii od początku cz.II 16:41, 17 mar 2013

Do góry
Śliczny Właśnie miałem Cię męczyć o pokazanie półproduktów, a tu już wyroby gotowe
Południowa rabata przed domem 14:15, 17 mar 2013

Do góry
Witaj Na Twoich rysunkach jest na mało roślin jak na tak wielką przestrzeń. Lepsza jest pierwsza propozycja - tylko tam gdzie są trawy ozdobne i róże dodaj jeszcze niskie róże okrywowe i np. jeszcze jeden gatunek traw. Niech się "przenikają" jedne z drugimi wchodząc na siebie, ale będąc jednak osobno Mam nadzieję, że mnie rozumiesz???

Podsyłam jeszcze inne inspiracje na przedogródek
https://www.ogrodowisko.pl/watek/273-przedogrodek
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 12:53, 17 mar 2013

Do góry
Śliczny jest Ściana też niczego sobie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:35, 17 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Danusiu - za mniej więcej 70 dni będziesz znowu taaaka uśmiechnięta

Po za tym.....każdy dzień....zbliża nas do wiosny

Sebek ty to potrafisz ...
Igiełkowy ogródeczek 11:42, 17 mar 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Jeżeli na kamień się zdecydujesz, to na pewno nie będzie problemu. Juzia wkleiła link do sklepu internetowego, ponieważ to niedaleko ode mnie, pisałam do nich czy mogę przyjechać zobaczyć, ale plany się zmieniły. Linka Ci podam, pooglądaj sobie, niedrogie są i gotowe

http://sklep.olympia.pl/ogrod/fontanny-ogrodowe.html

Dzięki Kasiu, już sobie przypomniałam, że widziałam je, ceny dobre, tylko jakoś żadna nie przypadła mi do gusty, wszystkie takie za bardzo udziwnione jak dla mnie jak bym chciała taką kulę jak Danusia daje u klientów, albo Sebek ma, lub kamień, poszukam u siebie, nic na siłę, jak zobaczę to po prostu będę wiedzieć że to ta. Ale dzięki za chęci, buziaki
Ogródkowy chaos u monitki 21:20, 16 mar 2013

Do góry
Aniu byłoby super Po świętach chciałabym juz ruszyć z pracami powoli

Zetka aparat sie zbiesił i zdjęć nie ma
Cyprysiki na pniu były po 65 zł a cisy po 22.

Sebek no jakoś nie wygladało to dobrze...korzenie wystawały ponad donice...widać że to byle jak wykopane.

Beatko a co ty plantację założyłaś?
Teściowa moja w kwietniu bedzie w U. Już ją oświeciłam że pakunek dodatkowy będzie miała. Muszę tylko sobie przypomnieć co zadołowałam na rabatach dla ciebie. Najwyżej zrobię spontan
Gdzie co i jak - czyli łap okazję :D 21:19, 16 mar 2013

Do góry
No to znów się szykuję na napad
Roztoczańskie klimaty 20:47, 16 mar 2013

Do góry
Świat się przekręca.....masakra jakaś...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:46, 16 mar 2013

Do góry
O jeżu malusieńki - aaaale wiosna we Wrocku!!! Chyba się przeprowadzę na miesiąc do Was, bo nim u mnie śnieg stopnieje to pewnie tyle minie....
Ogródkowy chaos u monitki 20:01, 16 mar 2013

Do góry
Ja iglaków już w markecie nie kupię - liściaste jeszcze, bo widać za chwilę czy żyją czy nie...z iglakami jest już problem - a zwłaszcza o takiej porze jak teraz....

Pozdrawiam
Murki oporowe 18:51, 16 mar 2013

Do góry
To na pewno zależy od jakości wykonania takiego murka, odpowiednich materiałów, żeby były wytrzymałe na warunki atmosferyczne. A 20 cm w ziemi wydaje mi się za mało - potrzebny będzie tu chyba solidny fundament - i to chyba nawet ze zbrojeniem
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:48, 16 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja bym zostawił tylko na drzwiach wianek Jeszcze ktoś gwizdnie i co?....

Pozdrawiam..... niestety zimowo....

Drutem przydrutuję
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:46, 16 mar 2013

Do góry
Ja bym zostawił tylko na drzwiach wianek Jeszcze ktoś gwizdnie i co?....

Pozdrawiam..... niestety zimowo....
Ogród u stóp klasztoru 17:17, 16 mar 2013

Do góry
no ja też Sebek . tyle tam znalazłam nowych inspiracji że mogłabym dokupić nowe 30 ar i prawie by mi starczyło .
Powiem ci że cierpię na brak miejsca na piękny sad . marży mi się taki ....tylko gdzie
Gabisiowy ogród...początki....:-) 16:56, 16 mar 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
Gabi - dokładnie tak jak napisał Sebek ((był szybszy ) świerki raczej nie pospolity tylko kłujacy , tak czy siak niedługo będziesz musiała je podcinać z boków
w górę niech na razie rosną ,skróć te proste długie na najwyższym pietrze za pierwszym pączkiem od strony przewodnika
hortensje bukietowe bierz jakie dostaniesz -niekoniecznie z wysyłkowej bo możesz przepłacać
masz blisko do Bydgoszczy -na Nakielskiej dostaniesz dużo i nie najdrożej (jak odpowiednio wybierzesz)

i teraz widzę że yeterelinka też mnie wyprzedziła - dobrze chociaż że się nie pomyliłem co do świerka i przycinania

Ja też się pospieszyłam z odpowiedzią...

Już kilka osób polecało mi roślinki z Nakielskiej,więc na pewno pojadę.Jakoś nie mam zaufania do zakupów wysyłkowych...
Gabisiowy ogród...początki....:-) 16:50, 16 mar 2013

Do góry
Gabi - dokładnie tak jak napisał Sebek ((był szybszy ) świerki raczej nie pospolity tylko kłujacy , tak czy siak niedługo będziesz musiała je podcinać z boków
w górę niech na razie rosną ,skróć te proste długie gałązki na najwyższym pietrze za pierwszym pączkiem od strony przewodnika
hortensje bukietowe bierz jakie dostaniesz -niekoniecznie z wysyłkowej bo możesz przepłacać
masz blisko do Bydgoszczy -na Nakielskiej dostaniesz dużo i nie najdrożej (jak odpowiednio wybierzesz)

i teraz widzę że yeterelinka też mnie wyprzedziła - dobrze chociaż że się nie pomyliłem co do świerka i przycinania
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies