Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 11:42, 17 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Jeżeli na kamień się zdecydujesz, to na pewno nie będzie problemu. Juzia wkleiła link do sklepu internetowego, ponieważ to niedaleko ode mnie, pisałam do nich czy mogę przyjechać zobaczyć, ale plany się zmieniły. Linka Ci podam, pooglądaj sobie, niedrogie są i gotowe

http://sklep.olympia.pl/ogrod/fontanny-ogrodowe.html

Dzięki Kasiu, już sobie przypomniałam, że widziałam je, ceny dobre, tylko jakoś żadna nie przypadła mi do gusty, wszystkie takie za bardzo udziwnione jak dla mnie jak bym chciała taką kulę jak Danusia daje u klientów, albo Sebek ma, lub kamień, poszukam u siebie, nic na siłę, jak zobaczę to po prostu będę wiedzieć że to ta. Ale dzięki za chęci, buziaki
Gosiniak 11:44, 17 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Gosiu, to u ciebie mimo śniegu też wiosennie, temperatura na plusie, super!

Dość ciepło, śnieg topi się, ale jeszcze jest go sporo, teraz mam 4 na plusie, ciekawe czy u mnie już krokusiki odsłonięte, zaraz polecę zobaczyć
Gosiniak 11:46, 17 mar 2013

Maria667 napisał(a)
Pozdrowienia, Gosiu, z lodowej podkrakowskiej krainy
Ale podobno ma być coraz lepiej...

Ja już chyba zaprzestane patrzeć na tą prognozę, różne pokazują, ale od poniedziałku tak wesolutko jeszcze nie będzie, znowu śnieg i wiatr, za to dziś pięknie słońce świeci, postanowiłam się już nie dołować i spokojnie czekam na wiosnę, buziaki
Gosiniak 11:48, 17 mar 2013

agata19762 napisał(a)
pozdrawiam Gosiu nadal zimowo.....
u mnie -16 st.

oby do wiosny...
spokojnej nocki

Oj to nie zazdroszczę, nocki u mnie też mroźne, ale nie aż tak, a teraz mam słonko i plusową temperaturę, w końcu przyjdzie ta wiosna, nie martw się
Gosiniak 11:49, 17 mar 2013

Margarete napisał(a)
Witam, i ja wpadłam do ciebie,Gosiniak ( a swoją drogą ile tu tych Goś, Małgoś i temu podobnych na OGRODOWISKU... ho, ho.. ) i pobiegałam po twoim królestwie, urzekająco !!!
Ten modrzew pendula, te wrzosy, hortensje, murki i ten romantyczny kącik z białą ławka... super, wszystko super.. gratulacje !
Ile u ciebie znalazłam inspiracji dla mnie. Będę tu na pewno jeszcze wracać.

Hihihi....Małgorzatki opanowują forum
Bardzo jestem szczęśliwa że się podoba, choć jeszcze mam masę planów na jego upiększanie, oby do wiosny to ruszymy do boju, pozdrówka

bociek napisał(a)
Gosia - macham, jak situejszyn pogodowy u Ciebie??? U mnie temperaturka rosnieeeeeeeeee

Milej niedzieli

Pogoda piękna, po tych mrozach i chmurach, to teraz nie mogę narzekać, słonko świeci, tylko śnieg leżący trochę denerwuje, ale już niedługo go pożegnamy, lecę do ciebie
Gosiniak 11:55, 17 mar 2013

anna_g napisał(a)

Gosiu - postanowiłam jednak pismo obrazkowe u Ciebie dokładniej przejrzeć - nie wiem ile mi to zajmie ale może się uda Gosia - myślę nad tą Bobo do mojego ogrodu - możesz mi powiedzieć jak on Ci "się widzi"? jesteś zadowolona z wyboru? Przycinasz? Czy ona się przebarwia w późniejszej fazie kwitnienia? Długo kwitnie? No jakbyś zechciała mi cos o niej opowiedziec to będę wdzięczna. Może masz jeszcze jakieś jej zdjątka? Czytałam o niej ale wiesz czasem warto wiedzieć coś od kogoś kto ma i widzi. Na zdjęciach jest śliczna. Żeby Ci tu nie zaśmiecać to mogłabyś to u mnie napisać i ew. wstawić zdjęcia???? Bardzo chętnie zdjęcia przyjmę Dzięki Gosiu tak odgórnie
poza tym chciałam powiedzieć że pomysłowy Dobromir z Ciebie - jestem pod wrażeniem że te wszystkie rabaty i sposób ich wykonania wymyśliłas sama - niestety nie mam takich zdolności eh... trudno Miłego dzionka

Odpowiem u ciebie, poszukam zdjęć, choć nie wiem czy coś jeszcze z nią znajdę, bo to nabytek zeszłoroczny, teraz jednak muszę lecieć, wpadnę później to ci troszkę ją opiszę.
anna_g 13:06, 17 mar 2013

Dzięki Gosiu - czekam cierpliwie Baziam
agata19762 14:13, 17 mar 2013

Witaj Gosieńko....

ale w nocy mróz dał czadu......
o 7 rano było ponad 20 st.

teraz pięknie świeci słoneczko, ale po nosie szczypie....
JulkAd 15:07, 17 mar 2013

Gosiu niedzieli pięknej i słonecznej życzę
GosiaJoanna 15:26, 17 mar 2013

Gosiunku...macham do Ciebie u mnie wielkie roztopy, błoto ale słoneczko świeci