Dzięki Kasiu, już sobie przypomniałam, że widziałam je, ceny dobre, tylko jakoś żadna nie przypadła mi do gusty, wszystkie takie za bardzo udziwnione jak dla mnie jak bym chciała taką kulę jak Danusia daje u klientów, albo Sebek ma, lub kamień, poszukam u siebie, nic na siłę, jak zobaczę to po prostu będę wiedzieć że to ta. Ale dzięki za chęci, buziaki
Ja już chyba zaprzestane patrzeć na tą prognozę, różne pokazują, ale od poniedziałku tak wesolutko jeszcze nie będzie, znowu śnieg i wiatr, za to dziś pięknie słońce świeci, postanowiłam się już nie dołować i spokojnie czekam na wiosnę, buziaki
Hihihi....Małgorzatki opanowują forum
Bardzo jestem szczęśliwa że się podoba, choć jeszcze mam masę planów na jego upiększanie, oby do wiosny to ruszymy do boju, pozdrówka
Pogoda piękna, po tych mrozach i chmurach, to teraz nie mogę narzekać, słonko świeci, tylko śnieg leżący trochę denerwuje, ale już niedługo go pożegnamy, lecę do ciebie
Odpowiem u ciebie, poszukam zdjęć, choć nie wiem czy coś jeszcze z nią znajdę, bo to nabytek zeszłoroczny, teraz jednak muszę lecieć, wpadnę później to ci troszkę ją opiszę.