Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

monitka 21:40, 13 mar 2013

No tyż prawda Magdzia w sumie co ma być to będzie ale przed chwilką wyskoczyłam przykryć mój mikroskopijny żywołocik z bukszpana bo on akurat częściowo nie przykryty śniegiem.
zuza12 09:15, 14 mar 2013

Dzisiaj rano u mie - 16. Śniegu coraz mniej, bo codzienne słonko trochę go zabiera, więc zaczynam panikować. Przeciez za tydzień już powinna być wiosna i nic na to nie wskazuje.
Pozdrawiam
Magda70 09:22, 14 mar 2013

Temperaturę widzę tylko raz rano jak jadę do pracy..,bo się w aucie wyswietla
Patem nie zaglądam, nie denerwuje się...i cieszę słonkiem , które świeci za oknem
Gosiniak 11:42, 14 mar 2013

U mnie też dziś słonko, do razu lepiej na duszy się robi
Miłego dnia
monitka 18:31, 16 mar 2013

Dziewczyny melduję że pogodynki mówiły że od zachodu idzie cieplejszy front i to prawda pomimo porannego mrozu i dużej jeszcze ilości śniegu czuć już było wiosnę jak słonko przygrzało. Mówię wam będzie dobrze

Byłam w casto dzisiaj. Sporo iglaków jest.Nawet fajne tuje na pniu i cisy. Zastanawiałam się czy nie kupić ale po dokładniejszym obejrzeniu już te rośliny takie fajne nie były...Widać że korzenie poucinane i rośliny na wcisk do doniczek ładowane...Wolę zapłacić drożej w szkółce ale mieć gwarancję że rośliny się przyjmą.
AniaK 19:37, 16 mar 2013

Moniko podobno na Wielkanoc już ma nie być przymrozków i ok.8st na plusie i niech tak się stanie
Zeta 19:44, 16 mar 2013

monitka napisał(a)
Dziewczyny melduję że pogodynki mówiły że od zachodu idzie cieplejszy front i to prawda pomimo porannego mrozu i dużej jeszcze ilości śniegu czuć już było wiosnę jak słonko przygrzało. Mówię wam będzie dobrze

Byłam w casto dzisiaj. Sporo iglaków jest.Nawet fajne tuje na pniu i cisy. Zastanawiałam się czy nie kupić ale po dokładniejszym obejrzeniu już te rośliny takie fajne nie były...Widać że korzenie poucinane i rośliny na wcisk do doniczek ładowane...Wolę zapłacić drożej w szkółce ale mieć gwarancję że rośliny się przyjmą.

A gdzie zdjęcia ??
Ciekawe jaka cena
Sebek 20:01, 16 mar 2013

Ja iglaków już w markecie nie kupię - liściaste jeszcze, bo widać za chwilę czy żyją czy nie...z iglakami jest już problem - a zwłaszcza o takiej porze jak teraz....

Pozdrawiam
beta 21:09, 16 mar 2013

Monika...nie chcesz aksamitek?...oddam w dobre ręce

pozdr
monitka 21:20, 16 mar 2013

Aniu byłoby super Po świętach chciałabym juz ruszyć z pracami powoli

Zetka aparat sie zbiesił i zdjęć nie ma
Cyprysiki na pniu były po 65 zł a cisy po 22.

Sebek no jakoś nie wygladało to dobrze...korzenie wystawały ponad donice...widać że to byle jak wykopane.

Beatko a co ty plantację założyłaś?
Teściowa moja w kwietniu bedzie w U. Już ją oświeciłam że pakunek dodatkowy będzie miała. Muszę tylko sobie przypomnieć co zadołowałam na rabatach dla ciebie. Najwyżej zrobię spontan