Gosiu dziękuję zawsze inaczej zakłada się ogród od początku, gdy ma się pustą przestrzeń i można poszaleć, teraz też wiem, że w moim przypadku w odpowiednim momencie trafiłam na to forum, popełniłam kilka błędów, to fakt, ale teraz już wiedza inna i podejście do ogrodowania też inne Gosia zakładaj wątek, bo warto
Tak w sumie są 4 pasy, na dwóch mam borówkę amerykańską w kilku odmianach + agrest + porzeczkę, na kolejnych dwóch mam malinę przy warzywniku mam 2 pasy z winogronami, a przed łąkami jeden pas z czarną maliną, kiwi i jeżynami ja sobie bardzo chwalę takie rozwiązanie, mężaty trawę kosi pomiędzy pasami, a ja plewię w tych pasach
Aniu rabaty mam głębokie i duże, więc musiałam pójść w dużą ilość, żeby to było wszystko widoczne efekt nam się bardzo podoba, ogród nabrał głębi, trochę tajemniczości i mam nadzieję, że lekki w odbiorze
Sylwuś sama się czasami zastanawiam, kiedy to wszystko zdążyło urosnąć i kiedy tak naprawdę ten czas tak przemknął...
U nas w czwartek rano już tak pod jesień poszło, mgliście, tajemniczo.
kosmosy o rewelacyjnym ubarwieniu i cynie o cyniach w tym roku zapomniałam u Madzi sobie o nich przypomniałam i już zapisałam, że trzeba w przyszłym roku wysiać cudne