Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 20:08, 01 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Co za sosny masz w lawendzie, bo nie doczytałam? Obrazek widzę, ale nie rozpoznaję

Te malutkie kuleczki? To sosna bośniacka smidtii.
Działka prawie w Borach Tucholskich 20:07, 01 lut 2013

Do góry
O widzisz, proporcja musi być w przyrodzie
Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 20:03, 01 lut 2013

Do góry
Co za sosny masz w lawendzie, bo nie doczytałam? Obrazek widzę, ale nie rozpoznaję
Wszystko o czym ... Marzysz 19:58, 01 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Ja też obejrzałam, poluję na białe, różowe już miałam, ślicznie wyglądają, a żółty też potrzebny energetyzuje i pobudza

Gosiu, poluj w casto , były biale, rózowe i niebieskie , a żółty kolor zamiast słonka
Wszystko o czym ... Marzysz 19:53, 01 lut 2013

Do góry
Ja też obejrzałam, poluję na białe, różowe już miałam, ślicznie wyglądają, a żółty też potrzebny energetyzuje i pobudza
Nostalgiczny ogródek shabby chic 19:43, 01 lut 2013

Do góry
Ja też jestem pod wrażeniem, bo ja tylko kotka i chomika mam, a tu tyle zwierząt i to dużych zwierząt.
Niesamowite zdjęcia i przestrzeń- robi wrażenie, pozdrawiam
Działka wkoło Lubczyka :) 19:24, 01 lut 2013

Do góry
I ja witam zapaloną ogrodniczkę, to najważniejsze, że się chce, a reszta pomału pomału, dasz radę, widzę, że spory kawałek działki przeznaczasz na warzywnik i sad, jakie tam drzewa owocowe planujesz?
Kolorowy ogród na piasku 19:09, 01 lut 2013

Do góry
Przepiękny ogród, róże zachwycające, jeszcze nie obeszłam wszystkiego, ale pierwsze i ostatnie strony zachwycają, brawo!!!
Ogródek Janiny 18:56, 01 lut 2013

Do góry
Witaj, u mnie śniegu już nie ma, rzeczkę i błotko przeżyłam, wiatry wszystko wysuszyły, zobaczymy co też pogoda nam jeszcze szykuje, w końcu luty dopiero, więc śnieg jeszcze jak najbardziej na miejscu, choć ja już o wiośnie marzę, jeszcze miesiąc myślę, byle do marca, pozdrawiam
Igiełkowy ogródeczek 18:53, 01 lut 2013

Do góry
Hiacynty, całkiem o nich zapomniałam, poszło kilka do ziemi po wiosennych zakupach, resztę w garażu trzymałam i wszystkie ostatecznie wyrzuciłam, zrobiły się puste w środku, a te przetrwały, ciekawe czy kwitnąć będą, ale mi zrobiły niespodziankę
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:43, 01 lut 2013

Do góry
Co ja słyszę, do Japonii, to koniecznie fotki niech zrobi, a język to faktycznie najlepiej naturalnie się uczyć, ale zazdroszczę i zdolności i wycieczki. pozdrawiam
Igiełkowy ogródeczek 18:37, 01 lut 2013

Do góry
Żurawki bez śniegu:

trzmielinka, czeka ją fryzjer wiosną:
Igiełkowy ogródeczek 18:35, 01 lut 2013

Do góry
Jestem i mam dla was zdjęcia, takie widoki dziś zastałam:

Gdzieś na końcu świata... 16:13, 01 lut 2013

Do góry
Oj ile mam do nadrobienia, krety u Ciebie, co ja słyszę, nie dobrze, czemu one w sen zimowy nie chcą zapaść. Ja z niepokojem patrzę codziennie w szybkę, czy będzie wulkan czy nie będzie
Igiełkowy ogródeczek 16:06, 01 lut 2013

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
U mnie tez strasznie wiało,ale śnieg nadal zalega

U mnie to już z lupą trzeba by było szukać, a ja dziś coś znalazłam, lupy w prawdzie nie miałam, ale aparat jak najbardziej, zupełnie o nich zapomniałam, później dodam, to zobaczycie, a teraz lecę obiad robić, w prawdzie dzieci to wcale mogłyby nie jeść, ale kot głodny chodzi..hehe
Igiełkowy ogródeczek 16:01, 01 lut 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
U mnie krety również buszują ale Ella chce krety na te swoje robale to jej wyślę chyba telapatycznie

Ty to dawaj je do Eli, a tak na serio to ja nie mogę patrzeć na kopce, jakiś mdłości dostaję.
A dziś jak jechałam, to rozglądałam się po okolicznych działeczkach i zauważyłam sporo kretowisk, buszują te krety jak wariaty, dziś już nowych kopców nie było u sąsiadki u mnie też na razie nie ma, oby tak pozostało, jakby co to Ela dostanie podwójną paczkę
Igiełkowy ogródeczek 15:56, 01 lut 2013

Do góry
margi napisał(a)
Jest mi przykro z powodu donic,u mnie też halny wieje,po śniegu śladu nie ma,no a serce się rwie do roboty

Margi za miesiąc to już po bukszpany będziemy się szykować
Pod koniec lutego myślę, żeby zadzwonić i zacząć poszukiwania, jakby tam nie było takich jakie chcemy
Igiełkowy ogródeczek 15:54, 01 lut 2013

Do góry
Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Dbaj o to maleństwo, jodłę ice breaker, bo przepiękna
Moje żurawki też dziś już praktycznie wszystkie widoczne, bo śnieg ze wszystkich miejsc stopniał, przynajmniej kolor jest w ogrodzie. Jakiś lekki mrozik im nie powinien zaszkodzić, a chyba już takich po -20 nie zapowiadają, wiec powinno być z nimi dobrze
Pozdrawiam

Jodełka kupiona w sierpniu, jest maleńka i taka będzie, bo widziałam okaz 10 letni, ale im starsza tym ładniejsza, mam nadzieję, że przetrwa bo chorowałam na nią od dłuższego czasu, ale cena odstraszała, w końcu nadarzyła się okazja więc przygarnęłam. Do japońszczyzny mojej planuję, jeszcze coś ciekawego, podoba mi się zbyt wiele i trudno wybrać, zobaczę co będzie dostępne i wtedy zdecyduję.
Igiełkowy ogródeczek 15:49, 01 lut 2013

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Gosiu, obejrzałam twoje ostatnie zdjęcia z ogrodu. Pod śniegową pierzynką żurawki miały cieplutko dlatego tak dobrze przetrwały. U mnie śniegu też już nie ma i jak ty boję się żeby nie przyszedł mróz. Też mam parę żurawek, lubię je bo nie są kapryśne i mam zamiar zwiększyć ich ilość. A jest tak dużo odmian, że głowa boli

Wiem, wiem ciężko wybrać, ale ja już mam swój typ: georgia peach- może nie wyszukana, ale bardzo mi się podoba, może jeszcze marmolade, bo lime marmolade już mam
Igiełkowy ogródeczek 15:47, 01 lut 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Gosia, ja przez Ciebie te Żurawki zamówiłam i cieszę, się jak dziecko, że już w marcu je dostanę... Więc muszą być piękne i silne... Zresztą większość Żurawek daje sobie radę, tylko nie są takie cudne...

Toć już można zamawiać ???

W sklepach internetowych jak najbardziej, teraz zazwyczaj promocje wiosenna mają, więc się nawet opłaca, a dostawę można sobie umówić na kiedy się chce, ja z żurawkami i rozplenicami się też niedługo zacznę rozglądać, do japońskiego planuję
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies