Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Janiny

Ogródek Janiny

dorkow0 19:42, 31 sty 2013

Janina napisał(a)
Skoro tak mówicie dziewczyny ale wygląda to makabrycznie

To nic, wywalić zawsze zdążysz, a może się okazać, że będzie piękny. Chyba, że Ci nie szkoda i kupisz sobie nowego...
U mnie jeszcze trochę śniegu leży, ale topi się w zastraszającym tempie... Oby mrozu nie było, bo nawet chodzić się nie da...
Janina 19:49, 31 sty 2013

Nowego już bym nie kupowała bo ogniki wiecznie przemarzają,miałam już kilka a ten połamany to jest olbrzymi ma bardzo grube gałęzie.Nigdy nie przemarzł co najwyżej nie zakwitł.U mnie w niektórych miejscach w ogrodzie rozlewiska wody i śniegu coraz mniej.
Gosiniak 18:56, 01 lut 2013

Witaj, u mnie śniegu już nie ma, rzeczkę i błotko przeżyłam, wiatry wszystko wysuszyły, zobaczymy co też pogoda nam jeszcze szykuje, w końcu luty dopiero, więc śnieg jeszcze jak najbardziej na miejscu, choć ja już o wiośnie marzę, jeszcze miesiąc myślę, byle do marca, pozdrawiam
Janina 19:01, 01 lut 2013

U mnie też obeschło ale na jutro jakieś deszcze zapowiadają.Też bym chciała żeby przyszła wiosna.
Gosiniak 20:10, 01 lut 2013

Kurczę, a ja nie śledzę ostatnio pogody, muszę zerknąć jak tam u mnie będzie, ale cudów się nie spodziewajmy
Janina 20:41, 01 lut 2013

Luty może dać nam jeszcze popalić,dzisiaj słyszałam że wrócą mrozy ale takie około -5.
Anabell 22:34, 01 lut 2013

Janino!!! zajrzałam na chwilkę z rewizytą i nie można się oderwać od oglądania Dużo masz za sobą, Wiosna idzie z pomocą wszystkich będzie coraz piękniejPozdrawiam
AgataBC 16:41, 02 lut 2013

Witam obejrzałam sobie Twój ogródek i rzeczywiście ma potencjał. Masz duży przedogródek- można poszaleć w moich okolicach też już po śniegu nie ma śladu, teraz tylko czekać na mróz i wszystko mi padnie.. oby przysypało troche zanim przymrozi
gusiarz 20:16, 02 lut 2013

Janinko - witam się w lutym Zima na pewno jeszcze nie odpuści, ale już bliżej niż dalej. Szkoda jednak, że śn ieg stopniał, bo nie spodziewam się świeżego puchu a mrozy mają nadejść. Pozdrawiam
Janina 22:37, 02 lut 2013

Anabell napisał(a)
Janino!!! zajrzałam na chwilkę z rewizytą i nie można się oderwać od oglądania Dużo masz za sobą, Wiosna idzie z pomocą wszystkich będzie coraz piękniejPozdrawiam
Dużo jeszcze przede mną pracy,przesadzania i dosadzania roślin.Dziękuję za wizytę.