Margi za miesiąc to już po bukszpany będziemy się szykować
Pod koniec lutego myślę, żeby zadzwonić i zacząć poszukiwania, jakby tam nie było takich jakie chcemy
Ty to dawaj je do Eli, a tak na serio to ja nie mogę patrzeć na kopce, jakiś mdłości dostaję.
A dziś jak jechałam, to rozglądałam się po okolicznych działeczkach i zauważyłam sporo kretowisk, buszują te krety jak wariaty, dziś już nowych kopców nie było u sąsiadki u mnie też na razie nie ma, oby tak pozostało, jakby co to Ela dostanie podwójną paczkę
U mnie to już z lupą trzeba by było szukać, a ja dziś coś znalazłam, lupy w prawdzie nie miałam, ale aparat jak najbardziej, zupełnie o nich zapomniałam, później dodam, to zobaczycie, a teraz lecę obiad robić, w prawdzie dzieci to wcale mogłyby nie jeść, ale kot głodny chodzi..hehe
Hiacynty, całkiem o nich zapomniałam, poszło kilka do ziemi po wiosennych zakupach, resztę w garażu trzymałam i wszystkie ostatecznie wyrzuciłam, zrobiły się puste w środku, a te przetrwały, ciekawe czy kwitnąć będą, ale mi zrobiły niespodziankę
A zurawki achhhh cudo na to zdjęcie czekałam ... Przekonało mnie ,że są wizytowe calusienki rok... Ja chyba teź zrobię sobie z przodu kulki buksikowe posadzone żurawkami ... Zrobię zaraz sobie szkic i będę myśleć za pomocą Dobrych Wrózek z Ogrodowiska
Krecików u mnie jeszcze nie ma, ale specjalnie dla ciebie z działki sąsiada wyłapałam
Paczka już wysłana, aaa...widzisz!.... zwrotów i reklamacji nie przyjmuję
Robaczków Ci u mnie dostatek, wiem bo sama sporo wygrzebałam, jak trawnik wycinałam pod nową rabatkę, tyle tego białka było, oj....ktoś tu kiedyś pokazywał....dobrze że zdjęć im nie robiłam, bo teraz byś musiała oglądać