Danusiu,zdjęcia jak zawsze cudne,Twój ogród zachwyca za każdym razem,idealny w każdym calu
Mam pytanie o hacone,kupiłam kilka sztuk i chcę posadzić za bordowymi żurawkami ,aby troszkę rozświetlić rabatę,co ile je posadzić?...bo widzę,że się duże rozrastają...żurawek mam 6szt
Pozdrawiam
Też oglądałam taka brzozę w szkółce.. i tylko powzdychałam sobie... ja polazłam do sąsiadów. i tam sie wyżywam .. bo dachu do zagospodarowania brak.. a i przypłocia też Te trochę rabaty z kamieniami jest nie do zagospodarowania .. same kamienie
Ekspercka podpowiedź nie jest mozliwa, bo odległość od tarasu zależy od tego jak przemieszcza się słońce, Zrób symulację patrząc pod jakim kątem pada cień wtedy,m gdy przebywacie na tarasie, odległość i usytuowanie drzewa zależy właśnie od tego.
Stań z wysokim drągiem i patrz jak pada cień. Oglądałam taki program w DOMO gdzie projektanci mieli do tego celu specjalny program komputerowy który symulował budynki i cień, ale ja takiego nie mam, a w ciemno co mam doradzić jak nawet nie wiem, co i jak z tym słońcem?