Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Luki 15:57, 06 lip 2014

Marzenko no miej litość... jak żyć? a gdzie jakakolwiek litość lub chociaż odrobina miłosierdzia Może i ty na żywo widzisz jakieś niedoskonałości, ale ja oglądając Twój ogród jestem... zachwycony? za mało powiedzane. Wiem jedno u siebie tak mieć nie będę, ale nie moge pokazywać siostrze bo będę stracony... przecież nie da się skopiować

Nie wiem co jeszcze pochwalić bo wszystko mnie zachwyca, nawet kostrzewa za któą nie przepadam, a połączenie różu i burgundu... mistrzostwo.

Jedynie ścięcie kwiatów liliowcom mnie przeraziło, ale jak dobrze pamiętam to żółte były, ale tych różowych na fotkach też nie widze.
Ja mimo wielkiej miłości do lilowców tych zwykłych o prostych płatkach nie lubie, chyba że mają ogromne kwiaty... mocno falbaniste o prawie idealnie okrągłych kwiatach są najładniejsze

Kończe bo długo bym mógł się rozczulać nad każdym elementem, nad każda rabatą... aaa te ostróski też piękne
baraga1904 16:10, 06 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)

Oj do perfekcji to lata świetlne.

...dawno w doopsko nie dostała????he??? paczę i podziwiam...
baraga1904 16:14, 06 lip 2014

..Madżenko..,. myślę o Aspirin`ce...polecasz? potrzebuję białej ok 50 - 80 cm z pełnym kwiatem...
Agnieszka_B 16:24, 06 lip 2014

A ja kocham twoja fairy i protestuję przeciwko jej ograniczaniu

kupiłam sobie red fairy- tez mnie chwyta za serce. Jeżówki i monardy do róż to inspiracja która kradnę
Gardenarium 16:25, 06 lip 2014

baraga1904 napisał(a)
..Madżenko..,. myślę o Aspirin`ce...polecasz? potrzebuję białej ok 50 - 80 cm z pełnym kwiatem...

Ja nie Marzenka ale polecam Swany.

Instagram Ogrodowiska
baraga1904 16:29, 06 lip 2014

Gardenarium napisał(a)

Ja nie Marzenka ale polecam Swany.

...dziękowac Danuś...juz ją kiedyś oglądałam ale zapomniałam...muszę jeszcze raz wygooglac...
aleksandra_g 17:39, 06 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)

Na zachęte

i przetacznik christa

świetne są! i kwitną po szałwii, więc można by je gdzieś nieopodal siebie posadzić

przekonałaś mnie
Sebek 18:05, 06 lip 2014

No cóż tu napisać...Pięknie jest Ale to już wiesz
Kolejna 10 róż zamówiłaś? Szalllona jesteś
zaczarowanaa 18:37, 06 lip 2014

podoba mi sie to szaleństwo)
Madzenka 21:12, 06 lip 2014

Luki napisał(a)
Marzenko no miej litość... jak żyć? a gdzie jakakolwiek litość lub chociaż odrobina miłosierdzia Może i ty na żywo widzisz jakieś niedoskonałości, ale ja oglądając Twój ogród jestem... zachwycony? za mało powiedzane. Wiem jedno u siebie tak mieć nie będę, ale nie moge pokazywać siostrze bo będę stracony... przecież nie da się skopiować

Nie wiem co jeszcze pochwalić bo wszystko mnie zachwyca, nawet kostrzewa za któą nie przepadam, a połączenie różu i burgundu... mistrzostwo.

Jedynie ścięcie kwiatów liliowcom mnie przeraziło, ale jak dobrze pamiętam to żółte były, ale tych różowych na fotkach też nie widze.
Ja mimo wielkiej miłości do lilowców tych zwykłych o prostych płatkach nie lubie, chyba że mają ogromne kwiaty... mocno falbaniste o prawie idealnie okrągłych kwiatach są najładniejsze

Kończe bo długo bym mógł się rozczulać nad każdym elementem, nad każda rabatą... aaa te ostróski też piękne

Luki ja obcięłam tylko kwiatki tych filetowo- żółtych, gdy błękitne ostróżki orzekwitna, liliowce wrócą rózwy wykopany , czeka na Pszczołkę a w jego miejscu rośnie tojeść od Małej Mi!!
Dzisiaj w ramach relakcu zrobiłam sobie kanciki, podlalam ogrod florovitem, nawodniłam tarwnik i teraz z kanapy ogdladam ogród i podczytuję Was. Jak ja kocham lato.

Aha mam jeszcze czerwone wino w rece