Nierównomierne nawożenie, nierównomierne podlewanie, nierównomiernie żyzna gleba, nierównomiernie przepuszczalna gleba.. jeden z tych powodów albo wszystkie naraz.
Jeśli nasz mocodawca chce żebyś robił coś niezgodnego z Twoim poczuciem dobrej roboty, nie rób tego. Pomimo tego, że na piśmie, gdy będą go odwiedzali znajomi, powie że to ty zrobiłeś, a nie wspomni, że on tak chciał. Raz odmówiliśmy niezgodnego ze sztuką zrobienia "połowicznego" nawadniania, tańszego, czyli co drugi zraszacz... a kto by potem tłumaczył, wykonawca chciał zrobić dobrze,,, ale ja się uparłem i zrobiliśmy źle.
O to chodzi żeby nie dać się i pokazać że jesteś profesjonalistą. Takie jest moje zdanie.
Ta, o której teraz mówię, to nowa strona firmowa nasza, robi się i podobno ma być bardzo nowoczesna, jakiej nie uświadczysz na polskich stronkach a nawet i za granicami ... bojam się czy będzie mi się podobała ale na pewno, tak myślę.
Potem som jeszcze inne niespodzianki, o wiele bardziej ważne, zawodowe, ale o tym w swoim czasie Tak być musi.
Przedsmak nowoczesnej i doskonałej realizacji. Brawo bije na stojąco!
Danusiu, te trawy nie dość, że rozjaśniają nadają lekkości to łączą stare z nowym. Drzew pięknie wyeksponowane….
Mocy kolor róż…wspaniały akcent,
Ogród nowoczesny z nutką romantyzmu a i trochę zakątków w których można przysiąść i zamyślić się …….
Na tej rabacie najbardzie nie pasuje mi rododendron... zamiera już drugi rok... Chyba po pierwsz będzie wielka kula buszpanowa w jego miesce. Ciemne ostróżki super!