Gosiu pięknie u Ciebie wszystko rozkwita, czarująca różanka, piękne zurawki. Lilia może być miniaturowa. Mam podobną - kwitnie na bordowo. Zobaczymy jaki kolor będzie miała Twoja lilusia.
Gosiu powojniki u mnie te które 3 sezon mają zaczynają pokazywać swoje piękno. W końcu po trudach i bojach znalazłam odmiany, które polubiły mój ogródek. A róże kocham po prostu.
Łucja tnij obwódki, póki małe róże masz. Potem to będzie mocno ograniczone ))
Dla was poranne róże. Young Lycidas dużo jaśniejsza w tym roku i Boscobel.
Mi się marzyła kiedyś taka sciezka, ale po 'dziamganiu' Ema, że jak mi się zmieni to nie będzie komu rozebrać -odechciało mi się. Teraz już wiem, że wytyczona ścieżka to jest tam gdzie bym chciala i muszę wrócic do tematu. Wyglada świetnie. Bardzo lubię takie naturalne rozwiązania.
A obrzezy żadnych nie robisz przy niej?
dzisiaj tylko na szybko fotki z ostatnich dni jutro wpadnę na dłużej
pierwszy raz kwitną mi FC I BF, jestem z tych trawek bardzo zadowolona, ładnie mi zimują. Mam nadzieję na powiększenie kolekcji bez dzielenia tym razem
nowy nabytek już mi się podoba
trzcinnik KF jeszcze nigdy nie miał tylu kłosów trochę mnie martwi bo podsycha od dołu, pewnie mało wody dostaje
wygląda to fajnie... nic nie stoi na przeszkodzie zrobić tak jak polecił kolega od wewnątrz ogrodzić kompostownik tego typu zasłoną, a od strony sąsiadów/ulicy zastosować taśmy thermoplast z obi, które całkowicie przesłonią działkę i nie kosztują majątku (zdjęcie poglądowe z google)