Popieram całym sercem. Na forum nie powinny być publikowane tego typu fotki bliskich nam osób, bo tym osobom może wcale nie być do śmiechu, lecz po prostu przykro (mnie by było), choć tego głośno nie powiedzą... Pamiętajcie, że te foty zostają w necie. Paparazzi powinni mieć troszkę taktu w publikowaniu fotek ze spotkań. Sorry za szczerość, ale jakoś tak mnie naszło, czasem trzeba wyłożyć kawę na ławę Oczywiście to tylko moje skromne zdanie. Ewo, jeśli chcesz, to usunę tę wypowiedź z Twojego wątku, by nie wywoływać "burzy", daj tylko znak na priv. Pozdrawiam
Ps
Nie wiem i nie chcę wiedzieć, kto robił tego typu fotki, bo moja wypowiedź jest natury ogólnej, a nie personalnej
A ja bym raczej poszła w zimozielone ale liściaste, Grecja to kaskady pnączy kwitnących zabójczo, a więc na nasze warunki chyba trzeba pójść w wiciokrzewy albo clematisy, cisy nie pasują raczej ostrokrzewy drobnolistne (Ilex crenata) lawenda, trawy, pnącza, perowskie, szałwie, mnóstwo ziół. Żeleźniaki (Phlomis), kostrzewy, rozplenice, irgi.
i bardzo dobrze bo pomimo całej sympatii do Ciebie nie dałabym rady pomóc grabków czy łopatki za Tobą nosić, bo tylko taki zakres pomocy mi przychodzi do głowy
Witam Danusiu, dziękuję za radę. To jest rozwiązanie. Wtedy koloryt będzie równy, bo mnie denerwuje ta przesuszona słońcem piaszczysta ziemia. Już się nauczyłam zaprawiać dołki, ale na wierzchu zawsze wygląda nieciekawie.