Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

ana_art 17:55, 27 cze 2014

Ewa dziękuję Ci za słowa u mnie... Uwierz że to OGROMNY komplement z Twoich ust! Zapraszam kiedy tylko będziesz miała ochotę
malgorzata_s... 18:18, 27 cze 2014

Ewuniu ja też wtykam nos we wszystkie napotkane róże Mam tylko nadzieję że nic mnie w niego nie udziabie A Kryzys nie żartował z tym pobytem
Mala_Mi 19:13, 27 cze 2014

Nie żądl...
W takim razie dezaprobata, bo nie pachną..

zbigniew_gazda 20:23, 27 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)

Popieram całym sercem. Na forum nie powinny być publikowane tego typu fotki bliskich nam osób, bo tym osobom może wcale nie być do śmiechu, lecz po prostu przykro (mnie by było), choć tego głośno nie powiedzą... Pamiętajcie, że te foty zostają w necie. Paparazzi powinni mieć troszkę taktu w publikowaniu fotek ze spotkań. Sorry za szczerość, ale jakoś tak mnie naszło, czasem trzeba wyłożyć kawę na ławę Oczywiście to tylko moje skromne zdanie. Ewo, jeśli chcesz, to usunę tę wypowiedź z Twojego wątku, by nie wywoływać "burzy", daj tylko znak na priv. Pozdrawiam

Ps
Nie wiem i nie chcę wiedzieć, kto robił tego typu fotki, bo moja wypowiedź jest natury ogólnej, a nie personalnej

Agnieszko nie tylko że nie było burzy ale nawet chmurka nie wyszła. W pełni popieram Danusi i Twoją opinię. Pół biedy jak foty zostają tylko wątku spotkaniowym. ale gdzie tam - natychmiast wędrują na fb.
Gardenarium 20:41, 27 cze 2014

Ja osoby z fb usuwam już. E tam, zajrzałam a tam tylko zdecydowanie ładna fotka Ewci i moja,. a reszta osób z daleka i zmazane, mam czyste sumienie, nie publikuję brzydkich min na fotkach

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 22:41, 27 cze 2014

Kochani burza w szklance wody... myślę, że zacytowane fotki przez Konstancje i nie jej autorstwa (tak na marginesie).. nie są złe.. należy mieć trochę dystansu do siebie.. Jak umiemy sie śmiać z siebie to już dobrze o nas świadczy.. Nie mamy kompleksów i znamy swoją wartość.. i grymas na twarzy jest tylko powodem do uśmiechu...
Są wątki gdzie dajemy najśmieszniejsze fotki roku... zamknąć te wątki??

A tak swoja drogą, dalej twierdzę (Pszczółko możesz mnie żądlić do bólu), że najwdzięczniejszy obiekt do fotografowania to Pszczółka.. nie wiem co w Tobie jest.. ale jest to coś... Jesteśmy już kobiety dojrzałe.. a jednak..

To był najwspanialszy Weekend od lat Dziękuje Wam
Madzenka 02:43, 28 cze 2014

Ewo pokaż proszę swoją Heritage
Bogdzia 07:50, 28 cze 2014

Szykuję się na łódzkie spotkanie i na chwilę zajrzałam na Ogrodowisko a ze akurat Pszczółka była na pierwszej stronie to zajrzałam do niej. Myślę ze trzeba rzeczywście chciec zobaczyc w tym zdjeciu coś złego zeby je tak widziec. Ja to zdjecie wkleiłam przy okazji podziekowania Ewie wiec chyba mozna sie było domyślec że nie mialam żadnego celu złosliwego .Co ja widze na tym zdjęciu???????

Ewa rozmawia z Danusią , muszą rozmawiac o czymś co budzi Ewy emocje. Widac duże przejęcie tą rozmową a mina dla mnie świadczy o dużym wczuwaniu się w temat rozmowy.Mina w moim odczuciu jest fajna i pełna emocji, budzi życzliwy uśmiech (przynajmniej u mnie).Nie każdy ma tak bogatą mimikę i moim zdaniem to jest fajne. Ja bym sie o takie zdjecie nie pogniewała na pewno . Były moje gorsze i też sie nie pogniewałam co najwyżej skomentowalam jakoś zabawnie by nie budzic złych emocji. Co natomiast widac na tym zdjeciu które juz jest kombinacją z mojego????

Przyznaje widac Ewę skrzywioną nie wiadomo z jakiego powodu i to takie zdjecie moze już się nie podobac., ale to juz nie ja jestem autorem i jak mówię trzeba było chciec Ewę tak zobaczyc.
Na wszelki wypadek dzis juz nie będę robic żadnych zdjęc i od dzis nie chcę by moje zdjecia jakiekolwiek były publikowane na Ogrodowisku.Własciwie nie miałam na to od początku ochoty ale jeśli juz weszłam w to środowisko to zgodziłam się również na to co tu się dzieje jednak jeśli zdjęcia mają byc wycinane i komentowane niezgodnie z moim odczuciem to najlepiej z nich zrezygnowac. Ewę przepraszam za powstałe zamieszanie i zdjecie jeśli też je źle odczuła.
hanka_andrus 09:07, 28 cze 2014

Ewuniu, zdjęcie z Danusią jest wspaniałe. Skopjuj, i wklej na pamiątkę u siebie. świadczy o Twoim szczerym zaangażowaniu w temat rozmowy i życzliwści dla rozmówczyni.
Nie przejmuj się. Moje zdanie na Twój temat nie pogorszyło się ani o trochę.
Wręcz przeciwnie. Stałaś się bliższa. Sama robię różne miny rozmawiając.
Tego się nie da uniknąć, nie jestśmy sfnksami.
Konstancja30 11:16, 28 cze 2014

wyglada na to, że zupełnie niechcący rozpętałam coś co nie było moim zamiarem

... zdjęcie moje i Ewy z minką wkleiłam tuż po spotkaniu ... pełna pozytywnych emocji i z przymrużeniem oka ... przykro mi jeżeli tak zdjęcie jak i zamieszczony przy nim komentarz zostały odebrane w sposób sugerujący brak akceptacji ... bardzo błędny odbiór ...

oglądałam zdjęcia i najbardziej uśmiałam się z tych ... jak idiotka zareagowałam czynem wklejając je i niechcący ale wywołując nie potrzebną a może w jakiś sposób potrzebną ale nieprzyjemną dyskusję ... no cóż stara jestem i głupia ... od lat biorąc udział w społecznościach forumowych powinnam wiedzieć, że słowo pisane bez tych emocji twarzą w twarz będzie odczytane tak jak chce tego odbiorca ... i jak subiektywnie czuje odbiorca w danym momencie ...

bardzo przepraszam za sklejenie zdjęć mojego i Ewy ze zdjęć Bogdzi ... ja i w obciętym nie widziałam tego na co póxniej zwrócono tu uwagę ... mój błąd ... przepraszam Ewę ... i jeszcze bardziej Bogdzię bo nie chciałam jej fotografiom (bardzo przeze mnie lubianym ) odebrać tego czegoś ... a odebrałam ... sama to teraz rozumiem ... oczywiście poproszę Danusię o usunięcie tego zdjęcia ... a sama odebrałam lekcję i odrobię zadanie domowe ... kfiatki i nigdy nic więcej ...

choć może i tym zdjęciem Bogdzi z minką nie wygrałabym konkursu na miss ogrodowiska to bardzo je lubię ... jak wspomniałam stara już jestem i akceptuję siebie ... wiem jak wyglądam i kim jestem ... w każdym zdjęciu widzę tylko siebie i nic tego nie zmieni ...

spotkania ogrodowiskowe są bardzo miłe ... dostarczają nam hektolitry pozytywnych przeżyć ... przedłużamy je i podgrzewamy oglądając relacje ... mamy wiele kontrowersyjnych dla jednych a śmiesznych (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) zdjęć na ogrodowiskowym serwerze ... czy warto z tego rezygnować ?

Albercik onegdaj potrafił się śmiać z tego zdjęcia ...

ja na swoje spojrzałam z dystansem ... zbyt pochopnie narzuciłam ten dystans odbiorcom ... za co kończąc przepraszam wszystkich odbiorców ...