Raczej nie powinna, miałam jeden kwiatek bardzo rozwinięty i obleciał miał taki sam kolor, kwiaty na noc zwijają się w pączek, ładnie to wygląda
posadzę ją pod candleligt i obok prince de monako
U mnie róże w pąkach stoją jak zaczarowane kwitnie tylko parę.
Ta zawsze na dzień matki bukietem teraz po dniu dziecka i to pojedyncze kwiaty.
Wróciłam z Pęchcina o 14:15. Sporo osób dziś przyjechało. Było cudownie jak zwykle.
Ja pojechałam przygotowana z listą zakupów i
i udało mi się zdobyć
Jestem szczęśliwa z tego powodu bardzo
A to pozostałe łupy
Sosna Dezember Gold, ognik szkarłatny Orange Glow, kocimiętki Walkers Low i Six Hills Giant, przywrotnik miękki, plustkwica prosta Brunette, molinia Variegata, lilak Red Pixie i dzielżan El Dorado o jakiś olbrzymich kwiatach i jeżówki które przywiozła mi Joasia z Serocka.
I dostałam olbrzymią sadzonkę truskawki od Danusi. Kochana jest
Rok 2015.Mamy sporą różnicę poziomów, a ja nie chciałam robić skarpy, jest u wszystkich sąsiadów i zajmuje sporo miejsca. Mamy wymurowane murki oporowe. Większość roślin w nich posadzonych to formowane lub niewielkich rozmiarów iglaki. To miejsce jest mocno nasłonecznione, ale różne kosodrzewiny, formowane świerki i jałowce dają sobie tu radę. Urozmaiceniem jest lawenda, która kwitnie z małą przerwa do samych mrozów.
Busz...
Jesienią wiśnie ida out i szukam wysoko szczepionych platanów Alpens Globe.
Koniec, nie podobają i się! Wprowadzają bajzel na rabatach. Dla tygodnia kwitnienia nie bedą mnie denerwować cały rok