aż nie wierzę jak to czytam
nie lubię czerwonego u siebie w ogrodzie u innych mi się podoba. Jeśli Ty go lubisz to dlaczego przejmujesz się tym że ktoś nie na widzi czerwonego?
na all mozna kupić taką cegłę ciętą, trzeba pamiętać by była to tylko ta część z licówki bo środki brudzą Mój znajomy ciąl taka cegłę sam na maszynie do cięcia terakoty
Ale w drugim roku już lepiej chyba to wygląda z Vanilkami? Zawsze można dać podpórki z przodu? Ja ustawiam dwa kijki i naprężam sznureczek dołem. Nie widać, a częściowo pomaga.
Anetko, znalazłam Cię kiedyś na FM. Też widziałam tu sporo osób, które przewinęły się przez FM. Taka kolej rzeczy - budujemy, jest FM, ogrodujemy jest O.
Wczesnym latem było więcej do pokazania, teraz kwitnie mało, więc mniej do fotografowania.
a widzisz!!!! nie jest tak, że nie masz co pokazać Zawsze mówię 'wszystko siedzi w naszych głowach'
Na etapie budowy/wykańczania też byłam na fm, ba wiele osób które sa na O wcześniej było właśnie tam
przypuszczam, ze można było by dyskutować i dyskutować na ten temat i każdy miałby dużo do powiedzenia Pewnie że bym chciała mieć ogromna działkę, przestrzeń, duży dom, ale... mam mały domek, małą działkę z bardzo prozaicznych i przyziemnych przyczyn... kasa się to nazywa ale cieszę się z mojego małego domku i malej działki bo wcześniej mieszkałam na 60 m w bloku.
Koniec tematu...