ane3ka
14:47, 11 sie 2015

Wiesz Anetko, w życiu bym nie przypuszczała, że Twój ogród jest z kategorii tych małych - małych. Nigdy nie popatrzyłam na ten pierwszy szkic, gdzie podajesz wymiary działki, tylko zawsze z wywalonym ozorem oglądam zdjęcia. Nie wiem co powoduje, że Twój ogród traktowałam zawsze na taki 1000 i +. Czy to perspektywa, czy położenie domu, czy rabaty sprawiają, że w ogrodzie jest taka głębia. U nas jest bardzo specyficzna działka - nie mamy w ogóle przedpłocia. Jesteśmy otoczeni z 4 stron i przedpłocie stanowi tylko droga prostopadła do działki. Dom ma układ krzyżowy, więc jest taką kostką na działce (u nas mówimy na to krupka). Miejsca wkoło domu mamy niewiele, a przez to, że garaż jest cofnięty, spora część podjazdu jest wybrukowana.
Ciekawe jest to, że przy 635m2 ogródek wydaje się większy aniżeli i mojego szwagra, gdzie jest 720m2. U nich taras kończy się prawie na płocie. Tylko tuje się zmieściły.
Ciekawe jest to, że przy 635m2 ogródek wydaje się większy aniżeli i mojego szwagra, gdzie jest 720m2. U nich taras kończy się prawie na płocie. Tylko tuje się zmieściły.