Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród z koniczynką 21:25, 15 gru 2015

Do góry
Aż przyszłam zobaczyć co tak paniusia narzeka i jakoś "szkarad" nie widzę. Za to piękne lampiony, nastrojowe. Uwielbiam taki klimat. Deseczka w serduszka przepiękna. Wianek też ładny, skromny, ja takie lubię.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:20, 15 gru 2015

Do góry
Wianek z sosnowych igieł, posrebrzany, wisi w kuchni

Podwórkowa rehabilitacja 20:11, 15 gru 2015

Do góry
Renatko medal czekoladowy zasłużony Wianek piękny brawa dla Julii
Buziaki
Podwórkowa rehabilitacja 19:48, 15 gru 2015

Do góry
Jana napisał(a)
Chyba muszę i ja zrobić kiedyś wianek

Kochana nic nie musisz to się robi jak się chce, jak się nie chce to nie trzeba Te wianki idą do szkoły. W domu u mnie królują żywe kwiaty na stole, a i wianek hortensjowo- różany
Podwórkowa rehabilitacja 19:44, 15 gru 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Reniu, wianuszek córci śliczny.
Mój Pawełek do szkoły robił wiankowy stroik. Też pilnowałam, by klejem się nie poparzył. Dumny, bo na razie najładniejszy w klasie. Będzie na klasowy stół wigilijny. W środku świeczka, owinął koło styropianowe wstążką w kolorze złota, potem złote i czerwone bombki, szyszki i gałązki świerku. Na koniec przykleił podkładkę, bo miał być stroik, a nie wianek
Ot, twórczość dziecięca. Wiekiem prawie jak twoja córcia. W Sylwestra będzie miał 12 lat.

Dzięki Iwonko
Brawa dla Pawełka. Pewnie też lubisz patrzeć jak dziecku powstają rękodzieła
My dziś również używałyśmy ciepłego kleju, styropianowego podkładu, wstążki, bombek, szyszek i farbek

Wersja nie pomalowana była ładniejsza ale białe prześwity grały nam na nerwach
więc pomalowałyśmy i jest tak
Podwórkowa rehabilitacja 18:53, 15 gru 2015

Do góry
Chyba muszę i ja zrobić kiedyś wianek
Podwórkowa rehabilitacja 18:42, 15 gru 2015

Do góry
Reniu, wianuszek córci śliczny.
Mój Pawełek do szkoły robił wiankowy stroik. Też pilnowałam, by klejem się nie poparzył. Dumny, bo na razie najładniejszy w klasie. Będzie na klasowy stół wigilijny. W środku świeczka, owinął koło styropianowe wstążką w kolorze złota, potem złote i czerwone bombki, szyszki i gałązki świerku. Na koniec przykleił podkładkę, bo miał być stroik, a nie wianek
Ot, twórczość dziecięca. Wiekiem prawie jak twoja córcia. W Sylwestra będzie miał 12 lat.
Podwórkowa rehabilitacja 18:19, 15 gru 2015

Do góry
Dziewczyny Julia wychwalona, pęka z dumy i robi kolejny wianek
Idę zaraz zobaczyć co u Was, buziaki.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:33, 15 gru 2015

Do góry
Twój wianek jest obłędny
Pszczelarnia 16:51, 15 gru 2015

Do góry
mira napisał(a)
Dekoracje super, zwłaszcza ten wianek z anyżu - w sklepach jest drogi ale na giełdzie widziałam całe worki - czy to prawdziwe, pachnie?

Ciemierniki kwitnące - to niesamowite teraz choć wiem że kwitną czy to te co wykupiłaś na wiosnę w B.? moje mają pączki ale kwitną póxniej

cudownie tak móc zakończyć sezon i machnąć dekoracje - jest to dla mnie i inspiracją ale też ma negatywne działanie - bo dlaczego ja zawsze muszę z czymś zalegać no?
odpowiadam sobie - bo pracowitym trzeba być Mira - więc do roboty

Miro .... z braku czasu i natłoku spraw:

1. wianek anyżowy wyciągnęłam z lamusa, dokleiłam brakujące gwiazdki, dałam kokardę i jest pachnący;
2. tak to te z B albo L (chyba L), również zakupione kilka lat temu (lamusowe ciemierniki) - rozrosły się i dobrze zakorzeniły;
3. reszta deco to z półproduktów - jestem tylko kompilatorem
4. sezon ogrodowy niby zamknięty ale zawsze można znaleźć coś do wykopania (np. stare lamusowe pieńki):

Zielonym od linijki - ogród Ivony 16:50, 15 gru 2015

Do góry

I mój wianek. Miał być brzozowy ale nie za bardzo mi wyszedł więc zrezygnowałam. Dojdzie jeszcze na drzwi ale to pewnie w sobotę.
Pszczelarnia 13:09, 15 gru 2015

Do góry
Dekoracje super, zwłaszcza ten wianek z anyżu - w sklepach jest drogi ale na giełdzie widziałam całe worki - czy to prawdziwe, pachnie?

Ciemierniki kwitnące - to niesamowite teraz choć wiem że kwitną czy to te co wykupiłaś na wiosnę w B.? moje mają pączki ale kwitną póxniej

cudownie tak móc zakończyć sezon i machnąć dekoracje - jest to dla mnie i inspiracją ale też ma negatywne działanie - bo dlaczego ja zawsze muszę z czymś zalegać no?
odpowiadam sobie - bo pracowitym trzeba być Mira - więc do roboty
Typografia ogrodu 12:34, 15 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
ślicznie jest!
Nie obraź się ale chyba tym razem ja odgapię, bo mam bramę przesuwną i wianek nie wchodził w grę, a jeśli bym dała cienkie brzozowe patyki to i u mnie by przeszło.

Wianek z furtki musiałam zwinąć do garażu, jabłuszka po deszczu się rozpłynęły, także nie tylko Twoje szyszkowe wianki się nie sprawdziły.

Prosze bardzo.dekoracja prosta tania i skuteczna glukozy w proszku uzywam tez
Typografia ogrodu 12:09, 15 gru 2015

Do góry
ślicznie jest!
Nie obraź się ale chyba tym razem ja odgapię, bo mam bramę przesuwną i wianek nie wchodził w grę, a jeśli bym dała cienkie brzozowe patyki to i u mnie by przeszło.

Wianek z furtki musiałam zwinąć do garażu, jabłuszka po deszczu się rozpłynęły, także nie tylko Twoje szyszkowe wianki się nie sprawdziły.
Typografia ogrodu 11:55, 15 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

co dostanie babcia Kazia? chyba dobrze przeczytałam... też miałam babcię Kazię. Teraz babcia została tylko jedna, jest dla niej zrobiony wianek i będą pierniczki i dojdzie zdjęcie w ramce mojej córki.

U nas nie ma losowania - widujemy się tak rzadko i nie jest nas bardzo dużo więc jakoś idzie przetrwać zakup prezentów dla wszystkich.
Skłamałam troszkę bo mam już dla dzieciaków prezenty - dla dziewczynek z rodziny komplety czapka-komin, które szyje znajoma, dla chrześniaka sweterek i grę Dobble (swoją drogą bardzo polecam).

Dobrze dobrze.swoja droga babcie M i moje mialy tak samo na imie. Kazia jak i druga Babcia dostana jedwabne szale/chusty-jedna klasyczna,jedna komin.kolekcjonuje na takie okazje rozne pudeleczka i tu uzylam.takiego po duzej ledowej zarowce-zreszta w takim samym jaja Kokoszce wysylalam kartoniki fajnie.sie.pakuje i dobrze wyglada. A husty w TK kupilam w dobrej cenie polecam. Ale ciiii...
To nie tak zle u Ciebie z prezentami w takim azierazie.ja przyjaciolom szylam w zeszlym roku kominy z dreskówki.
U nasblosowania nie ma bo u nas Mikolaj przynosi przeciez prezenty jeszcze
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 11:31, 15 gru 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Jednak czerwienie piękne od razu mam wrażenie, że u mnie blado. Wianek śliczny Aganiu

Dziękuję Irenko, czerwony kolor mi się zajawił w tym roku
Typografia ogrodu 11:28, 15 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

My wymyslilismy prezenty i kipujemy od listopada co by wlasnie nie kupowac na ostatnia chwile.ja tok szczerze mowiac nie lubie.a teraz mam luzko pelne prezentow
M w tym roku kupil papier wiec nie jest wyjatkowo szary a glamour...

co dostanie babcia Kazia? chyba dobrze przeczytałam... też miałam babcię Kazię. Teraz babcia została tylko jedna, jest dla niej zrobiony wianek i będą pierniczki i dojdzie zdjęcie w ramce mojej córki.

U nas nie ma losowania - widujemy się tak rzadko i nie jest nas bardzo dużo więc jakoś idzie przetrwać zakup prezentów dla wszystkich.
Skłamałam troszkę bo mam już dla dzieciaków prezenty - dla dziewczynek z rodziny komplety czapka-komin, które szyje znajoma, dla chrześniaka sweterek i grę Dobble (swoją drogą bardzo polecam).
Pszczelarnia 09:52, 15 gru 2015

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Ewuś wspaniałe dekoracje.....wianek z kory i z anyżowych gwiazdek wgniótł mnie w fotel, a szczęki jeszcze nie znalazłam......jak ja się pozbieram do kupy? ......... A u mnie rozpirzone wsio na maksa........za porządki się wzięłam

Ach Sylwio, żebyś zobaczyła moje domowe pobojowisko! Każdy kąt wypatroszony. Porządki w dawnym stylu.
Podwórkowa rehabilitacja 09:36, 15 gru 2015

Do góry
Piękny wianek zrobiony. A mój to taka pokraka...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies