Moje auto już sprawne, akumulator się rozładował, mało jeździłam ostatnio. Jak byłam u Teściowej to cały czas stał. Dziś w jednym z ogrodów widziałam 2 kwitnące forsycje, aż stanęłam, bo wydawało mi sie, że śnię . Szkoda, że nie miałam ze sobą aparatu.... Uciełam gałązki świerkowe i zrobiłam sobie dekoracje przed wejściem...
Tak lubię światło świec. Ale boję się palić je we wnętrzach. Jeśli już to tylko w szklanych osłonach - tak na wszelki wypadek. Nadrabiam ilością lamp elektrycznych.
a ja nadrabiam ostatnio swieczkami LED, nie wszedzie oczywiscie ale tam gdzie nie widac bezp plomienia to swiece te elektryczne. Mam nawet takie zapalane na pilota.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Rumianko
Forsycja u sąsiada kwitła zimą w tamtym roku miała później czerwonawe liście, już też coś takiego widziałam w tym roku ją skasował więc nie mam co podziwiać
Ogrodowiskowy wiankowy klimat podtrzymany
Aż przyszłam zobaczyć co tak paniusia narzeka i jakoś "szkarad" nie widzę. Za to piękne lampiony, nastrojowe. Uwielbiam taki klimat. Deseczka w serduszka przepiękna. Wianek też ładny, skromny, ja takie lubię.