Niestety Pani Halinka nie odbiera emem-sow.. muszę zadzwonić i podziękować..
Biały kolor kiepsko wychodzi na fotach..
Zresztą uważam ,że mój ogród gorzej wychodzi na fotach niż w realu..
Ja dziś od świtu do nocy i wczoraj przez pół dnia ogarniałam ogród.. i juz mi przeszła ochota na oranie Foty sprzed porządków.. ale do nocy walczyłam..
U mnie też kupa RH ma brązowe pąki.. w tym i ten uratowany Lista strat już była.. nie wracamy do tego ..
Za to ten od Ciebie.. przestał zimę w doniczce. liście ma takie sobie, ale kwitnie bez zarzutu .. już bo kocham
Kot węszy kreta, koszenie trwanika skutecznie je odstrasza, ale moje koty i pies ratują też kosy przed atakami sójek...i do czego im te nosy jeszcze służą
Zgodnie z Twoją sugestią Ewa, poprawiłam linie rabat, rzeczywiście tak jest o wiele lepiej i dobra myśl Agi, żeby wejście na warzywniak zrobić od strony placyku i potencjalnej altany.
Sory za te bazgroły, nie umiem niestety ładniej
Sylwia i Ela z żarnowca jestem dumna a tawuły uwielbiam, mam ich trochę, teraz pokaże wam żurawki i ich pochodne.
Jest tyle roślin ale przecież nie możemy ich wszystkie mieć naraz, każda z nas ma jakieś perełki w swoim ogrodzie, uzupełniamy się i to jest fajne, bo u mnie nie ma ale jest u Was i zawsze mogę odwiedzić Wasze ogrody i popatrzeć na inne okazy i tak trzymajmy.
Dłubanek ciąg dalszy i końca nie widać...ale wilczomlecze i niezapominajki są
dmuchawce latawce też
Obiela z wilczomleczem
przebudzony i znudzony Maniek