Moja róża jest terminatorką, mam ją 5 lat, nigdy nie była okryta. Niestety poległa tym razem przez przymrozki majowe, na szczęście dość szybko nadrabia straty. Lewa strona w odbudowie
Gorzej wygląda migdałek miał fryzjera na zero
Oczywiście,że go wyprowadzisz...też mam takie.Za pierwszymi listkami uszczknij,później to samo...do jesieni powinnaś mieć już 8 gałązek.Teraz nie przesadzaj,dopiero w następnym roku.
Oczywiście,że go wyprowadzisz...też mam takie.Za pierwszymi listkami uszczknij,później to samo...do jesieni powinnaś mieć już 8 gałązek.Teraz nie przesadzaj,dopiero w następnym roku.
Aniu witam i zapraszam Kamienie to u mnie konieczność, są najlepszą barierą dla psów. W miejscach gdzie je usunęłam i pojawiły się luki zaczynają deptać rośliny. Wymyśliłam kolejną przeszkodę, wbiłam gałęzie wierzby mandżurskiej które swoją krzywizną doskonale wpasowały się w oflisowy
eM kocha drewno i pracę w nim, w tym roku zaplanował ławkę bujaną na tarasie mam nadzieję, że uda mu się zrealizować ten cel
miałam kiedyś za dziecka takie cudaki. Town Stefan mnie zachwycił. Ale też zaraz przypomniałam sobie ten skrzek o 5 rano i wieczny bałagan dookoła klatki.