Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Warmia 15:53, 29 maj 2017

Anda napisał(a)

Marti, nawet nie wiem co odpisać, bardzo Ci dziękuję
Twoja Summer jest młodziutka. W tym roku nie musi bardzo długo kwitnąć. Najważniejsza jest rozbudowa korzeni. Wtedy kwiaty też będą mocniejsze.

Ja wiem, że ona młodziutka i ma prawo do słabości Jestem cierpliwa. Niech się sobie ukorzenia, ja poczekam

Edit. Ale kwiatek był śliczny i pięknie pachniał.
frezja 17:21, 29 maj 2017

eee_taam napisał(a)

dzisiaj na forum w wielu watkach piekne zdjecia trudno zdecydować co ladniejsze ale i tak u Andzi wszystko wcześniej 7-10 dni i dogonimy bo mamy upał

To prawda, przyroda nadrabia zaległości. U mnie już hortensje w pąkach a na krzaczkach doniczkowych maleńkie pomidorki
Anda 17:43, 29 maj 2017

Warmia napisał(a)

Ja wiem, że ona młodziutka i ma prawo do słabości Jestem cierpliwa. Niech się sobie ukorzenia, ja poczekam

Edit. Ale kwiatek był śliczny i pięknie pachniał.

No i to jest najważniejsze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 17:45, 29 maj 2017

frezja napisał(a)

To prawda, przyroda nadrabia zaległości. U mnie już hortensje w pąkach a na krzaczkach doniczkowych maleńkie pomidorki

Eee, to już mnie wyprzedzilaś, bo o pączkach na hortce pomarzyć dopiero mogę a pomidorki dopiero kwitną
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataP 20:17, 29 maj 2017

Anda napisał(a)
[img size=318x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/141/1412960/original.jpg

On jest cudowny Ewcia, niestety nici z posianych nasionek. Będę szukała roślinek u siebie, nie pamiętasz nazwy odmiany? Może thriller??
Wzdycham do niego, do zdjęć... magiczne je robisz, ale wiesz o tym
Anda 21:28, 29 maj 2017

AgataP napisał(a)

On jest cudowny Ewcia, niestety nici z posianych nasionek. Będę szukała roślinek u siebie, nie pamiętasz nazwy odmiany? Może thriller??
Wzdycham do niego, do zdjęć... magiczne je robisz, ale wiesz o tym

Agato, bardzo szkoda, że z siania nici To jest Alchemilla epipsila, to mniejsza odmiana niż Alchemilla mollis, przywrotnik ostroklapowy. Może kiedyś się wybierzesz w moje strony, to Ci go ukopię
jazzy 21:43, 29 maj 2017

O mamo! Jaki cudny reportaż z czarodziejskiego ogrodu nam zaserwowałaś! Gapię się i gapię... Orliki bardzo oryginalne masz Moje rutewki też już spore. Cieszę się że przeżyły zimę
Anda 21:45, 29 maj 2017

jazzy napisał(a)
O mamo! Jaki cudny reportaż z czarodziejskiego ogrodu nam zaserwowałaś! Gapię się i gapię... Orliki bardzo oryginalne masz Moje rutewki też już spore. Cieszę się że przeżyły zimę

Orliki u mnie bardzo krótkotrwałe niestety. Moja rutewka to straszna pijaczka. Twoja też?

Anda 21:48, 29 maj 2017

To na dokładkę Fotki z dzisiaj, zanim słońce spaliło maki i przypaliło Summer Song

Munstead Wood i Louise Odier, przed południem zapach się roznosił po ogrodzie w tym dzisiejszym upale.

Anda 21:50, 29 maj 2017

Harlow Carr, Knautia, maki, ten ostatni wyłamał się kolorystycznie i za karę słońce go spaliło
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies