Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Podwórkowa rehabilitacja 09:14, 15 gru 2015

Do góry
Reniu, piękny wianek.
Ja swój już zaczęłam.Może dzisiaj go ukończę
pozdrawiam
Podwórkowa rehabilitacja 08:56, 15 gru 2015

Do góry
ryska napisał(a)

Dziękuję w imieniu mojej 13-latki

A moja 11-latka tez wymyśliła, że zrobi wianek - na razie nawinęła wstążkę na słomiany podkład ... dość starannie jej to wyszło ... dzisiaj musimy poszukać starych bombek na strychu ... żeby mogła dokończyć dzieła Pozdrawiam
Podwórkowa rehabilitacja 08:37, 15 gru 2015

Do góry
ryska napisał(a)
Na słonecznym parapecie kuchennym przechowuję między innymi sundevillę.
Liście cały czas ma zielone ale przyplątały się mszyce, które karmiłam mlekiem a potem prysznic. Wydaje mi się, że po 2 takich zabiegach poszły sobie. Roślinka wypuszcza też listki. Na zdjęciu fragment, bo to wielka roślina, obcinałam ją w październiku ale i tak zajmuje prawie całe skrzydło okienne.
A Wy jakie macie doświadczenia z tą roślinką?

A moje sundaville upodobał sobie przędziorek, więc w tym roku potraktowałam je dość brutalnie i ścięłam całkowicie. Wypuszczają już nowe gałązki.
Twoja ma ładny pokrój, moje takiego nie miały, może to im dobrze zrobi, liczę, że się zagęszczą.
A te, które sama wysiewałam, mają się dobrze i już wypuszczają długie pędy, więc powinny zakwitnąć w tym roku.

Wianek córki super! Pochwal ją ode mnie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:23, 14 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Hehe ciekawe czy mi też by się przypominało, wieki temu miałam druty w rękach.
Wianek naprawdę zasłużył na pochwały!

Druty drutami ... jak Cię znam to pewnie byś sobie przypomniała ... ale Twoje przepisy kulinarne są mega ciekawe ... nie pogniewałabym się gdybyś podrzuciła czasami coś wypróbowanego

Dziękuję Edytko
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:18, 14 gru 2015

Do góry
AlKa napisał(a)
Nie zgadniesz co robie...
Wyszperałam druty i jak mi cierpliwości wystarczy to na przyszłoroczne święta, będę miała wianek... Idzie mi jak krew z nosa.
W sumie w szoku jestem że jeszcze pamiętam jak to sie robi, z zaczęciam miałam problem. To chyba jak jazda na rowerze.

Zmotywowałam Cię? ... to fajnie, że tak miałaś pod ręką i druty i włóczkę ... ja robiłam jak szalik ... na koniec szydełkiem zszyłam po obwodzie wianka ... na pewno dasz radę ... jakby co ... to pytaj chętnie doradzę
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:14, 14 gru 2015

Do góry
AlKa napisał(a)
Wyszperałam druty i jak mi cierpliwości wystarczy to na przyszłoroczne święta, będę miała wianek... Idzie mi jak krew z nosa.
W sumie w szoku jestem że jeszcze pamiętam jak to sie robi, z zaczęciam miałam problem. To chyba jak jazda na rowerze.

Hehe ciekawe czy mi też by się przypominało, wieki temu miałam druty w rękach.
Wianek naprawdę zasłużył na pochwały!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:09, 14 gru 2015

Do góry
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:36, 14 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianek genialny - i wieloletni

Dzięki Sebek ... wieloletni myślisz?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:33, 14 gru 2015

Do góry
AlKa napisał(a)

Fantastyczny SZczękę z podłogi zbieram.

Nie mogę uwierzyć, że tyle komplementów wianek zebrał dziękuję

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:29, 14 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Pięknie! A wianek pasuje rewelacyjnie

A dziekować ale kolory przekłamane. W rzeczywistosci soczysta zieleń bukszpanow i szarosci
Pszczelarnia 20:24, 14 gru 2015

Do góry
Ewo, ten pierwszy wianek to była niezła zmyłka! A tak wczoraj sobie pomyślałam, że skoro tak pięknie rabaty komponujesz, to tylko czekać, aż nas zaskoczysz wspaniałą dekoracją. Ale żeby aż tak... Cudowne te dwa ostatnie działa!

Aniołki drewniane piękne, w ogóle takie ozdoby "z duszą" pasują mi do Ciebie. Lubię ich prostotę.
Też sobie przygotowałam kawałeczki drewna, jak pojadę do rodziców, pożyczę sobie wyrzynarkę i coś podziałam, może uda mi się coś wymyślić.
Pszczelarnia 20:15, 14 gru 2015

Do góry
mnie tez wianek z kory wcisnal w fotel najpiekniejszy
Pszczelarnia 20:14, 14 gru 2015

Do góry
Ewuś wspaniałe dekoracje.....wianek z kory i z anyżowych gwiazdek wgniótł mnie w fotel, a szczęki jeszcze nie znalazłam......jak ja się pozbieram do kupy? ......... A u mnie rozpirzone wsio na maksa........za porządki się wzięłam
Blaski i cienie nowego życia 20:09, 14 gru 2015

Do góry
Gabriela napisał(a)
Ja też jeszcze nie mam wianka.

Milka napisał(a)
Czekam i ja na wianek

Wianek jest Może zlikwiduję te bombki na górze i dam wstążkę, chyba byłoby lepiej ale teraz mam taki.

Ogród z łezką II 19:06, 14 gru 2015

Do góry
Masz już niezłą kolekcję wianków, ten złoty z zielonym podoba mi się najbardziej...już masz bardzo świątecznie ...ja mam pragnienie na jeszcze jeden wianek, wszystkie mi wychodzą z domu rodzinka porywa
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 16:22, 14 gru 2015

Do góry
Wianek genialny - i wieloletni
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:51, 14 gru 2015

Do góry
anna_t napisał(a)
suuuper wianek Renata
a jak sobotnie spotkanie z Grzegorzem? zdecyduje się?

Dziękuję Aniu
Napisałam Ci na priv
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:49, 14 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Super wianek, widzisz warto było spróbować, masz swoją, niebanalną ozdobę świąteczną. A takie mieciutkie kuleczki gdzie się kupuje i jak to się fachowo nazywa?

Dziękuję Edytko
Sweterkowy mam i ja
A "kuleczki: kupiłam na all: http://allegro.pl/pomponiki-pompony-kreatyw-15-mm-20-szt-siwe-szare-i5674880798.html
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:39, 14 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Nono to ktos tu ma talent do dziergania. i widze ze gwiazdka sie przydala.milo.tylko jesli wianek ma byc na.dworze.to gwiazdka moze zlapac wilgoc i splynac.bo to lukier

Przyznasz, ze gwiazdka fajnie się wpasowała? Wianek zawiśnie nad kominkiem ... nie wiem tylko jak go zawiesić ... bo jak użyję super wieszaczka to po świętach odkleję go razem z tynkiem
Dziękuję Asiu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:29, 14 gru 2015

Do góry
LewOgrodowy napisał(a)
Ale cudowny ten wianek, moje kolory ubraniowe. Super.

Kolory ubraniowe? ... a moje salonowe Dziękuję
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies