Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "bdan"

Kondziowy ogrod cz II 09:33, 07 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Cudnie, masz talent
dziekuje staram sie jak moge dla moich gości i przyjaciół
Kondziowy ogrod cz II 09:29, 07 sie 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
miło mi bardzo za życzenia i ze sie podoba ja nie kupuje kwiatów dla przyjaciół tylko robie je z tego co mam w ogrodzie oni wiedza ze to z serca robie a Andrzej bardzo dobrze gotuje jeszcze mam takie zdjęcie stołu i bukietu

Cudnie, masz talent
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 08:55, 07 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Zaglądając na zdjęcie juz się ciesze na przyszły rok. MAm tylko 9 krzaczków, ale oby cokolwiek było.
Gośka, czy jakieś zabiegi pielęgnacyjne i nawożenia stosowałaś, oprócz wsadzenia do odpowiedniego podłoża?

Danusiu posadzone były oczywiście w kwaśnym torfie. 80 l. worek na 4 rośliny wystarczył. W tym roku na wiosnę zasilałam Magiczna siłą do borówek. Powinnam jeszcze raz zasilać ale nie wiem czy jeszcze można. Jakoś nigdy nie mam czasu na nawożenie i pryskanie roślin. Zawsze jest cos innego do zrobienia. A i tak wiecznie nie zrobione do końca.Pozdrawiam
Pomóżcie wyczarować mi ogród 07:04, 07 sie 2014

Do góry
Viola napisał(a)

Dzięki Ilono w imieniu kompostownika za komplement
A wiesz ten kompostownik nie był taki piękny bo te dwie części tworzyły jedną całość - taką wysoką wieżę. Było to bez sensu bo trawa skoszona nie schła, nie dałam rady mieszać tego co wrzucam i jeszcze wyglądało beznadziejnie. A teraz proszę jaki piękniś

Violka leciałam zobaczyć ten Twój kompostownik. My mamy ukryte z tyłu działki, za drzewami miejsce na kompost, leży na kupie i tak go tam sypiemy i przerzucamy, bez skrzynek. Ale jak ja czytam, ze Ty nie dałaś rady mieszać tego kompostu, to powiem Ci szacun na przerzucanie tego kompostu.
Jak mąż to robi u nas, to ma dosyć, niż to przerzuci, przeleje.

Działka wkoło Lubczyka :) 06:45, 07 sie 2014

Do góry
Witam się z Twoim wątku, parę stron pisma obrazkowego przejrzałam, córeczkę widziałam, na spokojnie musze wrócić do strony pierwszej

Zaznaczam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 06:37, 07 sie 2014

Do góry
Łukasz wysłałam wiadomość na priv.
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 06:34, 07 sie 2014

Do góry
Gocha napisał(a)
No i reszta borówki zerwana. W sumie zebrałam 2 takie miski z 12 krzaków 2 letnich. To i tak chyba nieźle.To jest taka miska do miksera więc nawet spora. Mam nowe rosliny i będe sadzić tam gdzie warzywnik tylko muszę przygotować miejsce.

Zaglądając na zdjęcie juz się ciesze na przyszły rok. MAm tylko 9 krzaczków, ale oby cokolwiek było.
Gośka, czy jakieś zabiegi pielęgnacyjne i nawożenia stosowałaś, oprócz wsadzenia do odpowiedniego podłoża?
Ogród, który ciągle zmieniam 22:23, 06 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Fajne zapasy, mam nadzieję, że u mnie w tym roku trochę lepiej będzie, bo jak budowaliśmy to czasu w ogóle nie starczało, żeby coś zrobić

Danusiu na pewno będzie lepiej a jak nie to cos podrzucę

Ogród, który ciągle zmieniam 21:56, 06 sie 2014

Do góry
Fajne zapasy, mam nadzieję, że u mnie w tym roku trochę lepiej będzie, bo jak budowaliśmy to czasu w ogóle nie starczało, żeby coś zrobić
Moja codzienność - ogród Oli 21:56, 06 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Olu dziękuje za wizytę w moim wątku i miłe słowa. Przeleciałam sporo stron do tyłu, oczywiście głównie pismo obrazkowe i jestem pełna podziwu jaka piękna metamorfoza wyszła. Zajdę sobie sprawę z ogromu wykonanych pracy. Pozdrawiam serdecznie i zaznaczam do spokojnego przeanalizowania.

Doczytałam, że serby będziesz ciąć w ekrany. Czy na chwile obecną już je jakoś delikatnie przycinasz?
Zastanawiam się co będę robić z moimi i kiedy ewent. zacząć coś przycinać.
Choc wydawało mi się, że raczej będę je prowadzić w formie strzelistych stożków.
Będę obserwować

Danusiu serbów jeszcze nie cięłam, chciałam by się porządnie ukorzeniły i zaczęły rosnąć bo te sadzone jesienią troszkę chorowały. Teraz jest już dobrze, może w przyszłym sezonie delikatnie, zobaczymy
Pozdrówki
Moja codzienność - ogród Oli 21:33, 06 sie 2014

Do góry
Olu dziękuje za wizytę w moim wątku i miłe słowa. Przeleciałam sporo stron do tyłu, oczywiście głównie pismo obrazkowe i jestem pełna podziwu jaka piękna metamorfoza wyszła. Zajdę sobie sprawę z ogromu wykonanych pracy. Pozdrawiam serdecznie i zaznaczam do spokojnego przeanalizowania.

Doczytałam, że serby będziesz ciąć w ekrany. Czy na chwile obecną już je jakoś delikatnie przycinasz?
Zastanawiam się co będę robić z moimi i kiedy ewent. zacząć coś przycinać.
Choc wydawało mi się, że raczej będę je prowadzić w formie strzelistych stożków.
Będę obserwować
Moja "przyziemna" :) pasja 20:09, 06 sie 2014

Do góry
U mnie relacja z wymiany brzóz, jakbyś chciała zobaczyć
Moja "przyziemna" :) pasja 20:00, 06 sie 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)

A z rzeczy śmiesznych... robiłam ćwiczenia na równowagę na moim murku, bo biegałam po nim z opryskiwaczem .

Aż parsknęłam śmiechem, wyobraźnia zaczęła mi działać
Doszła do Ciebie wiadomość na priv?

Dostałam wiadomość, więc doszła.
Ogród z pompą 09:12, 06 sie 2014

Do góry
Fajna nazwa. Zapamiętam na pewno, że to Twój. No i też nie jest banalna, bo dwuznaczna
Mam chyba 1000 pomysłów, tylko czasu brak ;-) 06:52, 06 sie 2014

Do góry
Witaj.
Zatoka Wraku mnie przyciągnęła, a tu takie fajne widoki.
Na uprawę warzywek polecam skrzynki, u mnie nawet ogórki w skrzynkach na sznurkach rosną, mozna zobaczyć u mnie w wątku
Zaznaczam ogród
Ogrodnik Mimo Woli cd 06:40, 06 sie 2014

Do góry
No gratulacje, pięknie na pewno będzie. Czekamy na odcinek
Ogród, który ciągle zmieniam 22:48, 05 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

No to bąbelek miał dzisiaj urlop

Danusiu bąbelek niestety juz u siebie pozdrówka ,buziaki i dobrej nocki
Ogród, który ciągle zmieniam 22:44, 05 sie 2014

Do góry
Jag_58 napisał(a)
dzisiejszy deszczyk tak upragniony

No to bąbelek miał dzisiaj urlop
Kosolkowa Pasja 22:37, 05 sie 2014

Do góry
Ola wkleiłam Ci w moim wątku tego buka z dereniem, bo Ci tu w Twoim nie będę śmiecić i zaraz Ci to moje zdjęcie usunę. Sorry, że tak późno, ale mieliśmy dzisiaj akcję wymiany brzóz i dopiero o 21 do domu wróciłam
Postawić trawkę nad i... 22:19, 05 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Mój też się tworzy, więc tym bardziej będę zaglądać

...w takim razie trzymam kciuki...wpadnę za chwilkę zobaczyc efekty tworzenia u ciebie...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies