To wygląda raczej jak rozplenica lub trzcinnik krótkowłosy, jak zakwitnie rozpoznamy, nie wywalaj jej.
Kasiu i gdzie posadziłaś swoją magnolkę, idę szukać??
Zachwyciłam się tymi kadrami
U ciebie Kasiu też migiem rodki kwitną. Buja wsio
Klonik ma przepięknie wycięte listeczki, buziaki
Aha i jeżówki, mega wypas
Sylwio, Irenko, Izabelko! I o to chodzi, żeby do tego zimna z humorem się ustawić. Biadolić to my umiemy, ale śmiać się przez łzy, to już nie bardzo!
Zapraszałam słońce spod Zielonej Góry, no i chyba dotarło, bo jakieś prześwity w chmurach już widać. A że zimno, no cóż, zanim się otoczenie nagrzeje, to i trzy dni czekać trzeba. Oby nie dłużej!
Jakie piękności!
No i ile nowych roślin. Pamietam, jak z Anią Mi tak szalałyśmy i kupowałyśmy, teraz juz wydaję rośliny raczej
No magnolie tylko zwiększyłam, bo bez pracy one.
Tego mamutowca jestem u ciebie ciekawa. W razie co okryj, jak mają być mrozy, żal byłoby.
Ja tez nie obrobiona na ogrodzie, bo czas i pogoda nie pozwalają, ale może jakoś sie uda, jak nie, trudno, cieszyc się trzeba tym, co jest, w końcu nie na konkurs ogrody, a dla nas
Piękna kompozycja a ten drapak miałam rok temu, w tym wywaliłam, ale nie wiem czy nie przedwcześnie, może żył
Czyli szykują się linie kroplujące, my nadal nic w tym kierunku nie zaczęliśmy, ale coś mąż w planie ma
Cudna jest , a konsumujecie owoce??? U koleżanki rok temu wielkie miała, w żuciu bym nie pomyślała, że z takiego małego kwiatuszka takie wielkie mogą być, ale Oni bali się próbować , a ja czytałam , że jadalne i smaczne
I to dziwne, choć z drugiej strony może i nie, od morza wiatry, sztormy, to ciepło później.
Pogoda w tym roku strajkuje, zaraz maj zleci, a ciepła nie ma, kurtki i grzanie nadal.
Ranniki Twoje najpiękniejsze moje mają nasiona, pilnować je, czy same sobie poradzą?
Dzięki Hanuś, u siebie już na bieżąco, lecę z rewizytami, co u Was w trawie piszczy
pięknie akebia kwitnie