Marzenko wiesz jak mnie ich brakuje ale niestety najzwyczajniej mnie nie stać na buksy ze szkółki, a jeszcze dochodzi strach, że wydałbym kase, a za dwa lata znów to samo... może gdyby nie cała lista strat w dwóch ogrodach pomyślałbym, ale niestety nie oszczędza mnie zła passa ogrodnicza
Tak ładnie było z kulami...
Kwitła gwieździsta magnolia.. i Susan.. ma zacisznie bo rośnie w krzakach.. wszytko jej zabiera światło, wodę i składniki odżywcze. W tym roku dzięki temu przeżyła.. kwiaty liche, ale są
Do kroniki zapisuję.. przesadzane lilie martagony żyją. I nawet im to dobrze zrobiło,. bo są tak wysokie jak nigdy. Mają z 80 cm Hortka przesadzana chyba też.. oby..
Nawet słonko nie pomoże Ale na pewno ułatwi
Mądrzy mówią (Helioterapia), że słońce dobrze wpływa na nasz układ nerwowy - pod jego wpływem zmniejsza się depresja.
Sebek .. mam 10 razy tyle co Ty.. albo więcej.. to mimo woli da się coś znaleźć
Ale jak mówi eMuś.. sytuacje ratują wszędobylskie niezapominajki.. jak by mnie wnerwialy w tej ilości to nawet w tym roku je kocham i .. tylko nieliczne wypieliłam
Takie niebieskie niebo na ziemi
Fragmencik.. z magnolią Braun River.. a są wszędzie Nawet przyszły warzywnik jest niezapominajkowy