JoannaDe
14:17, 15 maj 2017

W międzyczasie zrobiłam z drugiego stożka lizaka. Tym razem nawet sie nie zawachałam
Z ciekawosci sprawdziłam w necie ile kosztuje cisowy lizak. Cena zwaliła mnie z nóg. Słyszałam że są drogie no ale bez przesady 
Pacjent przed( wybaczcie to chwastowisko ale teren do przeorania a nie mam innego miejsca)
Pacjent po
A jeszcze w innym międzyczasie przekopałam teren pod cisowy żywopłot.Poszedł standardowy zestaw. Początek żywopłot jest
Coś to krzywo na zdjęciu wyszło ale posadzone jest równo. Pierwotnie miały być tuje ale stwierdziłam że to niedobre dla nich stanowisko bo mało słońca. Stanęło wiec na cisach. Od strony pola bedą zwykłe baccata a od ulicy hili albo hicksi.
Na koniec , juz prawie po ciemku, podzieliłam trawki na 4ry i posadziłam.
Wieczorem padłam

Pacjent przed( wybaczcie to chwastowisko ale teren do przeorania a nie mam innego miejsca)

Pacjent po

A jeszcze w innym międzyczasie przekopałam teren pod cisowy żywopłot.Poszedł standardowy zestaw. Początek żywopłot jest

Coś to krzywo na zdjęciu wyszło ale posadzone jest równo. Pierwotnie miały być tuje ale stwierdziłam że to niedobre dla nich stanowisko bo mało słońca. Stanęło wiec na cisach. Od strony pola bedą zwykłe baccata a od ulicy hili albo hicksi.
Na koniec , juz prawie po ciemku, podzieliłam trawki na 4ry i posadziłam.
Wieczorem padłam