Kamilko, świeczniki super, ale dostrzegłam na zdjęciu tez coś co tygruski lubią najbardziej - cegłę i kozę
A no i wianek super, ja jeszcze się nie odważyłam zrobić
Buziaki
Może być idealny, jeśli zamienisz wstążki. Powinny być jednakowe. Moim zdaniem czerwona powinna zniknąć, a na jej miejsce taka sama jak u góry, a najlepiej wszystkie zmienić na zieleń, biel lub srebro
Super wianek, widzisz warto było spróbować, masz swoją, niebanalną ozdobę świąteczną. A takie mieciutkie kuleczki gdzie się kupuje i jak to się fachowo nazywa?
Nono to ktos tu ma talent do dziergania. i widze ze gwiazdka sie przydala.milo.tylko jesli wianek ma byc na.dworze.to gwiazdka moze zlapac wilgoc i splynac.bo to lukier
Ptaszyna zadomowiona
Wnętrze aż błyszczy, ach Ty mój aniołku, kto by pomyślał, że obudowa kominka to Twoje dzieło, piękne butelunie, i jeszcze w bombkach....ja też pomalutku tworzę świąteczny nastrój
Kolejna publikacja Twojego pięknego ogrodu, ach jakie sukcesy...gratuluję....jak się czujesz, wiesz o czym piszę...wszystko ok
ściskam, tulam i buziakuję
Tak wianek kupiłam za 17 zł na giełdzie.
Można też zrobić samemu bo z winobluszczu ale jest też tam biała włóczka no i te farby i brokaty - w zasadzie nie trzeba go dekorować sam w sobie ładny ale ja sobie coś dodam i wtedy też pokażę
Domosze ze dzis tak wieje ze wianek zdjelam,rudolfa sprzatnelam bo odlecial, a szyszki w wiankach na bramie tak sie pozamykaly ze wianki przestaly wygladac.wiec wsiadlam w samochod,do lasu z sekatorem,nazbieralam galezi i poskrecalam choinki na brame.jutro je udekoruje bo teraz schna po lekkim malwaniu.mam nadzieje ze beda trwalsze niz wianki.
A jeszcze ostatni stroik zmajstrowalam-patere dostalam cztery lata temu a uzylam jej pierwszy raz-w żadnej szawce mi sie ona nie miesci