Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Czasem słońce czasem deszcz 05:47, 14 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Juz któryś raz wlaze na Twój wątek, by pooglądać ten wianek, a wpisu jeszcze nie zostawilem... To z wrażenia, bo jest genialny!

rzeczywiście jedno trzeba mu przyznać- genialny w swej prostocie
Czasem słońce czasem deszcz 05:46, 14 gru 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Czar nie prysł - wianek nadal mi się podoba

Czasem słońce czasem deszcz 22:13, 13 gru 2015

Do góry
Juz któryś raz wlaze na Twój wątek, by pooglądać ten wianek, a wpisu jeszcze nie zostawilem... To z wrażenia, bo jest genialny!
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 22:05, 13 gru 2015

Do góry
kasiek napisał(a)
No widział kto takiego cudaka?

I powolutku odrobina Świąt w domku

Przy takiej pogodzie to się nie chce od kominka odchodzić... ogień, wianek, aniołek - no i murowana przeze mnie obudowa kominka nadal stoi

Ptaszyna zadomowiona
Wnętrze aż błyszczy, ach Ty mój aniołku, kto by pomyślał, że obudowa kominka to Twoje dzieło, piękne butelunie, i jeszcze w bombkach....ja też pomalutku tworzę świąteczny nastrój

Kolejna publikacja Twojego pięknego ogrodu, ach jakie sukcesy...gratuluję....jak się czujesz, wiesz o czym piszę...wszystko ok
ściskam, tulam i buziakuję
Czasem słońce czasem deszcz 21:56, 13 gru 2015

Do góry
Czar nie prysł - wianek nadal mi się podoba
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:46, 13 gru 2015

Do góry
Filomena napisał(a)
Drobiazgi świąteczne rzeczywiście masz niepospolite, bardzo lubię takie cacuszka
Wianek chyba z winobluszczu? wykończony różnymi fakturami farb i brokatu?

Tak wianek kupiłam za 17 zł na giełdzie.
Można też zrobić samemu bo z winobluszczu ale jest też tam biała włóczka no i te farby i brokaty - w zasadzie nie trzeba go dekorować sam w sobie ładny ale ja sobie coś dodam i wtedy też pokażę

pozdrawiam
Typografia ogrodu 20:35, 13 gru 2015

Do góry
Domosze ze dzis tak wieje ze wianek zdjelam,rudolfa sprzatnelam bo odlecial, a szyszki w wiankach na bramie tak sie pozamykaly ze wianki przestaly wygladac.wiec wsiadlam w samochod,do lasu z sekatorem,nazbieralam galezi i poskrecalam choinki na brame.jutro je udekoruje bo teraz schna po lekkim malwaniu.mam nadzieje ze beda trwalsze niz wianki.
A jeszcze ostatni stroik zmajstrowalam-patere dostalam cztery lata temu a uzylam jej pierwszy raz-w żadnej szawce mi sie ona nie miesci
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:20, 13 gru 2015

Do góry
Poczyniłam dzisiaj wianek, chciałam taki z juty coś takiego mi wyszło

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 19:59, 13 gru 2015

Do góry
No widział kto takiego cudaka?

I powolutku odrobina Świąt w domku

Przy takiej pogodzie to się nie chce od kominka odchodzić... ogień, wianek, aniołek - no i murowana przeze mnie obudowa kominka nadal stoi
Ogrodowy spektakl trwa ... 19:39, 13 gru 2015

Do góry
Drobiazgi świąteczne rzeczywiście masz niepospolite, bardzo lubię takie cacuszka
Wianek chyba z winobluszczu? wykończony różnymi fakturami farb i brokatu?
Ogrodowy spektakl trwa ... 19:24, 13 gru 2015

Do góry
Gabriela napisał(a)
Wianek rzeczywiście elegancki, ale ten jeż! Koralikowy cały, skąd masz takiego?
Widzę że ma "żabkę" do przypięcia, ja mam tak przypinanego ptaka z cekinami i prawdziwymi piórami.
A i pokaż sówki, bo nie pamiętam.

Mam ze sklepu - to produkcja Dagmary z Jasła u mnie były w Almie ale też widziałam od tego producenta towar w Castoramie.

Mam też na żabkach ptaszki z piórkami bardzo wiekowe.

A to sowa też tej produkcji

no i raz jeszcze jeż hehe

Ogrodowy spektakl trwa ... 19:17, 13 gru 2015

Do góry
Wianek rzeczywiście elegancki, ale ten jeż! Koralikowy cały, skąd masz takiego?
Widzę że ma "żabkę" do przypięcia, ja mam tak przypinanego ptaka z cekinami i prawdziwymi piórami.
A i pokaż sówki, bo nie pamiętam.
Ogród z koniczynką 19:03, 13 gru 2015

Do góry
Podczas mojej nieobecności w domu, narobiło się sporo zaległości różnego rodzaju...Ale nic to Hajduczku, damy radę...Dzisiaj odpoczywam, a od jutra biorę się ostro za robotę u siebie w domu...Z zapomnianej szafki wyszedł stary czajnik. Czeka sobie na zagospodarowanie, ale to dopiero wiosną...

...brzózka ustroiła się w świąteczną kokardę...

...a teraz proszę się nie śmiać... to jest mój drugi (w życiu) wianek...Znalazłam wyrzucone czerwone gałązki derenia i dodałam świerkowych gałązek i wianek jest...taki mój "cudny"...
Ogrodowy spektakl trwa ... 19:02, 13 gru 2015

Do góry
Macham, macham,
ja teraz z doskoku gdzieś zaglądam, czas przyspiesza, ogród w odstawce za to czas dekorowania powoli i u mnie się zbliża.

Dziś wreszcie zniosłam ozdoby, podzieliłam to co na choinkę, co do zawieszenia w oknie i to co do dekoracji.
Ja wcześnie nie robię dekoracji bo lubię takie z żywymi gałązkami a te są ładne w pierwszych dniach.

Ale jest wyłom bo upatrzyłam sobie wianek po który pojechałam w kolejnym tygodniu i już był tylko jeden więc kupiłam.

sam w sobie jest ładny bez ozdób no ale i tak coś dam więc przymiarki

to jesł łatwy w wykonaniu wianek. Gałązki winorośli i winobluszczu pozwijane nie plecione i jakaś fajna włóczka, to wszystko sklejone jakimś klejem i popryskane świecidełkiem no i samo w sobie eleganckie.

Blaski i cienie nowego życia 19:00, 13 gru 2015

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)

Trzeba było przyjechać na wiankowanie to miałabyś wianek już gotowy
Pozdrawiam

Bogusiu, Łukasz był chory. Bardzo żałuję że mnie nie było z Wami.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:50, 13 gru 2015

Do góry
dekoracje zrobiłaś pierwsza klasa, a wianek podbił moje serducho
Droga do spełnienia 18:12, 13 gru 2015

Do góry
Piękny wianek. Bardzo lubię te zielone jabłuszka
Blaski i cienie nowego życia 18:02, 13 gru 2015

Do góry
Urszulla napisał(a)

miała być fotka wianka, tylko okazało się że bombek mam za mało, więc praca nie została zakończona. Bombki muszę dokupić. O ile dostanę jeszcze takie same.

Trzeba było przyjechać na wiankowanie to miałabyś wianek już gotowy
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies