Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Gardenarium 09:18, 14 gru 2015

Kawa napisał(a)

Mój pierwszy wianek. Pierwszy w życiu. Nie jest idealny ale nawet jak dla mnie fajny.

Może być idealny, jeśli zamienisz wstążki. Powinny być jednakowe. Moim zdaniem czerwona powinna zniknąć, a na jej miejsce taka sama jak u góry, a najlepiej wszystkie zmienić na zieleń, biel lub srebro

Wianek jest śliczny

Instagram Ogrodowiska
Anda 09:36, 14 gru 2015

Kawa napisał(a)
Zrobiłam stroik pomału idą święta. Aniołki zawisły na lampie serca na karnisz bałwanek dostał kulki a jarzębina białe liście.
Tak idą święta
kolory jakieś takie przekłamane przecież ostro czerwone i złote powinny być a nie takie nijakie

Piekne dekoracje
To serduszko przy zaslonach tez bardzo mi sie podoba
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 09:48, 14 gru 2015

Gardenarium napisał(a)

Może być idealny, jeśli zamienisz wstążki. Powinny być jednakowe. Moim zdaniem czerwona powinna zniknąć, a na jej miejsce taka sama jak u góry, a najlepiej wszystkie zmienić na zieleń, biel lub srebro

Wianek jest śliczny

Witam
wielki do zaszczyt dla mnie
no tak mi coś nie pasowało
faktycznie zielona bądź srebrna będzie lepsza proste rozwiązanie a na nie nie wpadłam
iwka 12:17, 14 gru 2015

to się rozkręciłaś wiankowo i stroikowo ładniusie, kokardy zmień i będzie malinka
Sebek 23:06, 14 gru 2015

Kawa napisał(a)

Witam
wielki do zaszczyt dla mnie
no tak mi coś nie pasowało
faktycznie zielona bądź srebrna będzie lepsza proste rozwiązanie a na nie nie wpadłam

Zawsze mnie to dziwi, że Danusia widzi więcej I zawsze są to trafione spostrzeżenia
Świetne dekoracje!
jona 00:02, 15 gru 2015

Piękne świąteczne ozdoby zrobiłaś . Nacieszyłam oczy i uciekam, bo się późno zrobiło.
Kawa 08:06, 15 gru 2015

Sebastian
Joasiu

dziękuję Wam za odwiedziny i dobre słowo

to że Danusia mnie odwiedziła to taki trochę szok dla mnie bo przecież ani ogrodu anie szału nigdzie nie ma

ciesze się że ktoś zwraca uwagę a takie detale, które dla całości mają duże znaczenie
Anda 10:55, 15 gru 2015

Macham i pozdrawiam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
malkul 17:30, 15 gru 2015

Danusia ma rację czerwona wstążka musi odejść
lojalna_ 22:03, 16 gru 2015

Pozdrawiam i macham swiatecznie u Ciebie