przedsmak, czyli zanim wybuchną kaskady kwiecia [img size=64[img
Gdzie Ania ma panierkę...... bo ja nie widzę.... Szkapa dalej numer jeden dla mnie... I postuluję by jakiś wysłannik z ogrodowiska jechał tam co 5 dni i zdawał fotograficzną relację I będzie serial zdecydowanie lepszy od Leoncja
Piątek z Pankracym (ta sama epoka ) No właśnie, co z Karpaczem. Marzena, ja proponuję trochę później podskoczyć, żeby już konkretne te funkie były. (Wolę się umawiać z Marzeną tutaj, bo u Niej ciężko odkopać wiadomości )
No Gosiu śliczne te Twoje buksiki...koniecznie muszę podjechać do gościa...namiary proszę od Ciebie...od Marzenki dostałam, ale do Ciebie mam bliżej jednak...chodzi mi o adres i telefon, żebym na pewno tam zastała kogoś...no i koniecznie muszę policzyć ile chcę....wiem, że trudno powiedzieć ile potrzeba na metr, ale mniej więcej policz proszę bom ciekawa.....a pochwalić magnolię muszę, fajna panna z niej...piękne zdjęcie jej zrobiłaś
A tu posadziliśmy szmaragdy.... osłonią warywniak przed wzrokeim, a róże przed północnym wiatrem.. i dadzą zielone tło.. Będzie jeszcze drugi bok obsadzony, ale muszę dokupić serby i poczekać na wolne popołudnie moich pomocnikó.. ale to dopiero po weekendzie majowym.. dość rzzdko sadzę, ale chcę obdzielić tym co mam dwa boki
Piękne magnolie. Fajnie Ci,że masz mocne mięśnie pleców,bo ja jak paralityk łażę po całym dniu w ogrodzie Jutro już do pracy,to sobie odpocznę może
No to spokojna o Ciebie jestemU mnie też Alexandrina zaczyna kwitnąc.Piękne są Twoje magnolie.