Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w lesie

Ogród w lesie

grupa_trzyma... 09:13, 24 kwi 2013

Evochichonki - cudne! No i jak tu nie kochać Evochichonka?
Las wygrabiony będzie na przyjazd Waćpani. Czekamy z chlebem i solą.

Moje jeżówki śpią snem kamiennym. Za to mam rozchodniki przezimowane pięknie i trzmielinka na patyku, która wieeeele ze mną przeszła też wypuściła młode listki. Jest GIT!
Cebulowe z dnia na dzień coraz większe i już za chwileczkę już za momencik cebulkowe szaleństwo zacznie się kręcić...czy ktoś pamięta z jakiego programu pochodzi ta piosenka (lekko zmodyfikowana)?

Wolne słoneczne parapety wynajmę? Kusząca propozycja, szczególnie dla tych którzy cierpią na ich brak.
Wczoraj nie schowałam pelargonii do domu na noc. Zapomniałomisię to od wczoraj moje drugie imię. Na szczęście noc była ciepła a Maiden-pies nie szperał w zaroślach. Inaczej miałabym inaczej na drugie imię...nie wiem jeszcze jak...
A zdjęcia jeżówki będą u mnie czy u Ciebie? Nie chcę przegapić!
Buziol!
grupa_trzyma... 09:14, 24 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Buziam

Ja też buziam. Wybierasz się do Karpacza po funkie?
agniecha973 09:25, 24 kwi 2013

Piątek z Pankracym (ta sama epoka )

No właśnie, co z Karpaczem. Marzena, ja proponuję trochę później podskoczyć, żeby już konkretne te funkie były. (Wolę się umawiać z Marzeną tutaj, bo u Niej ciężko odkopać wiadomości )
Evchen 09:51, 24 kwi 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Evochichonki - cudne! No i jak tu nie kochać Evochichonka?
Las wygrabiony będzie na przyjazd Waćpani. Czekamy z chlebem i solą.

Moje jeżówki śpią snem kamiennym. Za to mam rozchodniki przezimowane pięknie i trzmielinka na patyku, która wieeeele ze mną przeszła też wypuściła młode listki. Jest GIT!
Cebulowe z dnia na dzień coraz większe i już za chwileczkę już za momencik cebulkowe szaleństwo zacznie się kręcić...czy ktoś pamięta z jakiego programu pochodzi ta piosenka (lekko zmodyfikowana)?

Wolne słoneczne parapety wynajmę? Kusząca propozycja, szczególnie dla tych którzy cierpią na ich brak.
Wczoraj nie schowałam pelargonii do domu na noc. Zapomniałomisię to od wczoraj moje drugie imię. Na szczęście noc była ciepła a Maiden-pies nie szperał w zaroślach. Inaczej miałabym inaczej na drugie imię...nie wiem jeszcze jak...
A zdjęcia jeżówki będą u mnie czy u Ciebie? Nie chcę przegapić!
Buziol!

No spróbuj mie nie kochać.. to foch!
to byś dopiero sobie nagrabiła
No dobra... zrobię zdejęcie jeżówek. specially for you. from me I już się światowo zrobiło, nie?
Evchen 09:52, 24 kwi 2013

Do Karpacza?????? a kiedy?????????
grupa_trzyma... 11:14, 24 kwi 2013

Do Karpacza po funkie ofkors (Aga wybacz, mówiłam, że talenta językowe u mnie w zaniku).
Się umawiamy dopiero na wypad do Karpacza celem nabycia drogą kupna funkii - azjatyckich pięknot.
Jedziez z nami?

Popieram pomysł Agi, żeby pojechać troche póxniej, żeby było widać, co kupujemy. Ja dodatkowo muszę zrobić sobie liste moich upragnionych i wymarzonych. Mam milin karteluszek pt: ulubione funkie polecane przez...albo ulubione róże polecane przez...itp. Muszę to kiedyś chyba zebrać do kupy w jedno miejsce, bo zginę.

Piątek z Pankracym...cieszę się, że ktoś to jeszcze pamięta
Evchen 12:10, 24 kwi 2013

aaa.. funkie jeśli później, latem to ja na TAK. Się wybiorę
Madzenka 22:38, 24 kwi 2013

agniecha973 napisał(a)
Piątek z Pankracym (ta sama epoka )

No właśnie, co z Karpaczem. Marzena, ja proponuję trochę później podskoczyć, żeby już konkretne te funkie były. (Wolę się umawiać z Marzeną tutaj, bo u Niej ciężko odkopać wiadomości )

dziewczynki na pewno nie mogę w weekend 26.05 ale chciałabym na dzień Mamy być w JG a nie mogiem.... Buuuu może coś mi się zmieni w kalendarzu firmowym....
Wcześniej mogę
Pszczelarnia 10:03, 26 kwi 2013

Grupo z Grabiami, będziecie w naszych stronach teraz - zapraszam. Leżę plackiem na miejscu - leżenie plackiem oznacza, że nigdzie się nie ruszam. Po prostu wpadnijcie.
grupa_trzyma... 10:22, 26 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

dziewczynki na pewno nie mogę w weekend 26.05 ale chciałabym na dzień Mamy być w JG a nie mogiem.... Buuuu może coś mi się zmieni w kalendarzu firmowym....
Wcześniej mogę

Ja też nie mogę 26.05, nie mogę też 18.05 reszta dni, "na dzień dzisiejszy" do zagospodarowania, gdyż "nie mam wiedzy" o jakichkolwiek trudnościach...uwielbiam nowomowę polityków