Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

JulkAd 19:08, 24 kwi 2013

No Gosiu śliczne te Twoje buksiki...koniecznie muszę podjechać do gościa...namiary proszę od Ciebie...od Marzenki dostałam, ale do Ciebie mam bliżej jednak...chodzi mi o adres i telefon, żebym na pewno tam zastała kogoś...no i koniecznie muszę policzyć ile chcę....wiem, że trudno powiedzieć ile potrzeba na metr, ale mniej więcej policz proszę bom ciekawa.....a pochwalić magnolię muszę, fajna panna z niej...piękne zdjęcie jej zrobiłaś
Syla 19:33, 24 kwi 2013

Gosia ale szalejesz z pracami .... podziwiam bo efekty są niesamowite .... a te zawijasy mniam mniam
Gosiniak 21:43, 24 kwi 2013

Gabisia napisał(a)
Gosiu - pięknie u Ciebie. Zawijasek fantastyczny, będzie mi się śnił po nocach
Ja nie mogę upolować bukszpanów obwódkowych, mam tylko takie maleńkie z Lidla i Obi.
Jakieś tam bukszpany są co prawda, ale cena jest chora, a ja dużo potrzebuję
Całuski!

Też trochę się naszukałam, ale się udało, przy takiej ilości to każdy grosik się liczy, przez all dziewczyny polecały jednego sprzedawcę, jak byś była zainteresowana to poszukam, to był mój kontakt rezerwowy.
Gosiniak 21:49, 24 kwi 2013

Kindzia napisał(a)
Nooo, ja bym chciała spotkać takie sadzonki po 2 zł Nawet z lekko przemrożoną czuprynką!
Gosiaczku superzasto te zawijaski wyglądają. Też chcę !!!!!!!!
Kamole rzucaj przez płot, daleeeeko, będę patrzeć czy lecą do mnie

W planach mam jeszcze jeden mały zawijasek, miały starczyć te bukszpany co przywiozłam, ale z lekka się pomyliłam, jedynie o 50, ale cena niższa niż zakładałam, więc cenowo wyjdzie to samo. Pomyłka jednak wyszła na dobre, bo jeszcze w tym miejscu kostka nie przesunięta, więc zawijasek mógłby przeszkadzać, a tak na spokojnie będzie robione
Gosiniak 21:53, 24 kwi 2013

Julitka- namiary zaraz ci podeślę, pan kopie do połowy maja. Magnolia już już prawie, druga też bo mam dwie, obie młodziutkie, ale są
Syla- miło że wpadłaś, muszę zajrzeć do ciebie, bo tam to się dopiero będzie dziać
monitka 21:58, 24 kwi 2013

Gosia ale super rewolucja u Ciebie Zawijasek i żywopłocik ślicznie się prezentuje
Zazdroszczę takiej plantacji w pobliżu bo cena naprawdę dobra.
Madzenka 22:35, 24 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
No Gosiu śliczne te Twoje buksiki...koniecznie muszę podjechać do gościa...namiary proszę od Ciebie...od Marzenki dostałam, ale do Ciebie mam bliżej jednak...chodzi mi o adres i telefon, żebym na pewno tam zastała kogoś...no i koniecznie muszę policzyć ile chcę....wiem, że trudno powiedzieć ile potrzeba na metr, ale mniej więcej policz proszę bom ciekawa.....a pochwalić magnolię muszę, fajna panna z niej...piękne zdjęcie jej zrobiłaś

Mi wychodziły 4 szt na 50 cm. Niektóre większe ale inne mniejsze, więc średnio 10-15 cm szerokości.
zuza12 10:11, 25 kwi 2013

Gosiu, piękne ta zawijaski bukszpanowe. Cena sadzonek rewelacyjna. Nawet jak cos padnie to i tak warto.
Czekam na dalsze zdjęcia z postepu prac.
Pozdrawiam
danuta_szwajcer 10:43, 25 kwi 2013

Ale praca wre u Ciebie, ładne te zawijaski Ci wyszły pozdrawiam
Gosiniak 12:52, 25 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

Dopisuję ile na metr, bo jakoś mi umkło, ale widzę że Marzenka już napisała, mi tak samo, 8 szt na metr mniej więcej musisz liczyć.