I takie parady to ja rozumiem Zawsze jak mi kazali w nich uczestniczyć albo stać ze sztandarem to mnie nogi bolały....Przy Twoich po kilku godzinach oglądania pewnie by tak nie było, bo zwaliły mnie z nóg od razu Mam tak jak Ania - gdyby nie forum to nigdy bym nie posadził czarnych tulipanów....Teraz żałuję, że nie wykupiłem wszystkich, bo są hipnotyzujące - zwłaszcza połączone z białymi Pozwolę sobie jeszcze wkleić u Ciebie fragment mojej tezy do prezentacji z polskiego Ogrody potrafią ukazać różnice społeczne, pokazują naśladownictwa dzieł wybitnych, ciągle dążenie do doskonałości. Każdy ogród odzwierciedla nie tylko wyjątkowość kultury w danym czasie i miejscu – ukazuje zamiłowania i upodobania osoby go tworzącej, staje się odzwierciedleniem duszy autora. Za to piękne zwierciadło chciałem Ci podziękować, że i ja mogę się w nim przejrzeć oraz wychwycić w nim to co pasuje i do mnie i mojego ogrodu Buziam
A jednak są czarne, a martwiłaś się, ze nie będą ja muszę teraz upolować te pierwiosnki są the bestwszyscy piszą, że przez Ogrodowisko, a ja piszę, że dzięki Tobie i Ogrodowisko i my kochamy Ciebie Danusiu
Sebek, jak ja kocham te Twoje niegramatyczne sformułowania, dzięki temu Ogrodowisko jest takie unikatowe Nigdzie czegoś takiego nie ma, mamy swój własny język i go rozumiemy Pisz do mnie jeszcze