Danusia.. Matka Chrzestna jak sie patrzy... i ja co patrzę, to trudno nie myśleć o Tobie. BO chociażby miłorząb czy przepiękny grujecznik, rabata frontowa.. prezentowe narzędzia.... toć ja codziennie na to patrzę lub tego używam... i dzień zaczynam od Forum i kończę dzień na forum.... a Forum to Twoje udane dziecko, z którego możesz być dumna.
Martwiłaś sie o tulipany.. ..ciemnieją...

Jak nie lubię ciemnych kolorów to ciemne tulipany pokochałam... nigdy bym takich nie kupiła gdyby nie forum

Nigdy bym nie wyrzuciła przedogródka... a dzięki tobie ma schludnie przed wejściem.... obwódki bukszpanowe to też przecież zaczerpnęłam od Ciebie.. i kulki bukszpanowe.... i kulki cisowe, żywopłot z cisa osłaniający szklarnię.. i nawet czerwonego buka kupiłam by w przyszłości zasłonił słup.... i to, że bukszpany trzeba ciąć by były ładne... Na spotkaniu przycięłaś kawałek obwódki.. jaka ona piękna teraz... szkoda, że nie uciachałaś wszystkiego... ale może i dobrze, bo na forum pokazuję różnicę w bukszpanie ciętym zaraz po posadzeniu i nie cięty...
I tak można bez końca...
No i nauczyłaś mnie, że czasami do foto pasuje zejść do parteru
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.