Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 19:58, 09 maj 2014

Wszystko pachnie zabójczo, i narcyzy i kalina

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:59, 09 maj 2014

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:59, 09 maj 2014

Instagram Ogrodowiska
Kasya 20:02, 09 maj 2014

Gardenarium napisał(a)
Wszystko pachnie zabójczo, i narcyzy i kalina

sliczne

czy to moze kalina burkwooda ?
Kasik 20:05, 09 maj 2014

No właśnie.
Jesteśmy uzależnieni od forum, dzień zaczynamy i kończymy wchodząc na forum. Zmęczeni, utyrani po pracach w ogrodzie - ale przed snem - jeszcze choć na chwilę forum.
Złapałam się już na tym , że jak mam pytanie, to zamiast wyszukać odpowiedź ,myślę sobie- która z dziewczyn w tym temacie jest specjalistką.
Odnalazłam po latach swoją pasję - dzięki Tobie i wszystkim na tym forum.

Juzia 20:06, 09 maj 2014

Danusiu pytanie mam... Dawyck Purple kupić szczepiony czy nie???
Szczepiony będzie bardzo wolno rósł? Będzie mniejszy? Czy jak?
Który będzie ładniejszy na starość? I który mniej podatny na choroby?

PS. Orliki białe? Czy pomyliłam? Bardzo ładne!

monteverde 20:18, 09 maj 2014

Gardenarium napisał(a)

A jednak są czarne, a martwiłaś się, ze nie będą ja muszę teraz upolować te pierwiosnki są the bestwszyscy piszą, że przez Ogrodowisko, a ja piszę, że dzięki Tobie i Ogrodowisko i my kochamy Ciebie Danusiu
Urszulla 20:27, 09 maj 2014

Kasik napisał(a)
No właśnie.
Jesteśmy uzależnieni od forum, dzień zaczynamy i kończymy wchodząc na forum. Zmęczeni, utyrani po pracach w ogrodzie - ale przed snem - jeszcze choć na chwilę forum.
Złapałam się już na tym , że jak mam pytanie, to zamiast wyszukać odpowiedź ,myślę sobie- która z dziewczyn w tym temacie jest specjalistką.
Odnalazłam po latach swoją pasję - dzięki Tobie i wszystkim na tym forum.

Też podzielam to samo stanowisko
Gabisia 21:00, 09 maj 2014

Danusiu,
różnie to na forum bywa… Czasem konflikty i zwady jakieś, czasem (najczęściej) radość wielka i szczęście.
I jakby nie było to zawsze pamiętamy o Tobie i o tym kto stworzył dla nas to miejsce.
No bo MATKA jest tylko jedna!
Toffamy - pamiętaj!
Mala_Mi 21:02, 09 maj 2014

Danusia.. Matka Chrzestna jak sie patrzy... i ja co patrzę, to trudno nie myśleć o Tobie. BO chociażby miłorząb czy przepiękny grujecznik, rabata frontowa.. prezentowe narzędzia.... toć ja codziennie na to patrzę lub tego używam... i dzień zaczynam od Forum i kończę dzień na forum.... a Forum to Twoje udane dziecko, z którego możesz być dumna.

Martwiłaś sie o tulipany.. ..ciemnieją... Jak nie lubię ciemnych kolorów to ciemne tulipany pokochałam... nigdy bym takich nie kupiła gdyby nie forum
Nigdy bym nie wyrzuciła przedogródka... a dzięki tobie ma schludnie przed wejściem.... obwódki bukszpanowe to też przecież zaczerpnęłam od Ciebie.. i kulki bukszpanowe.... i kulki cisowe, żywopłot z cisa osłaniający szklarnię.. i nawet czerwonego buka kupiłam by w przyszłości zasłonił słup.... i to, że bukszpany trzeba ciąć by były ładne... Na spotkaniu przycięłaś kawałek obwódki.. jaka ona piękna teraz... szkoda, że nie uciachałaś wszystkiego... ale może i dobrze, bo na forum pokazuję różnicę w bukszpanie ciętym zaraz po posadzeniu i nie cięty...

I tak można bez końca...

No i nauczyłaś mnie, że czasami do foto pasuje zejść do parteru