Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:54, 30 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)

To jest niezwykle piękne!
A cięcie buksów opanowałeś do perfekcji! Zazdro
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:46, 30 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Idę podlewać bo zaczął się mecz to wszyscy w domach siedzą a i tak ważne akcje słyszeć będę.

Ja miałam podobnie podlewałam ogród i dokładnie słyszałam kiedy padł pierwszy gol
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:37, 30 cze 2016

Do góry
Luki nie wiem co napisac masz tak pieknie...
Bylinowa, moja ulubiona, geometryczne bukszpany jak spod cyrkla - brzytwa

jak to nie oglądasz meczu?? nawet ja taka ignorantka w tym temacie siedze i się gapię.... nawet ryz przypaliłam...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:21, 30 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)

Ale tu ładnie Nie tylko bylinowa u Ciebie zachwyca - piękne to miejsce.
A to na środku to żurawka jest? z tymi wielkimi czerwonymi kwiatami (przynajmniej tak je widze)??? niesamowicie cudnie kwitnie. Chcę takie

Luki napisał(a)

a tą fotką to już przegiąłeś P r z e p i ę k n a !!! Człowiek orkiestra - jak tu już ktoś napisał - elektryk, ogrodnik, fotograf, projektant...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:06, 30 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Marzenko czy to normalne, że kwiaty róż coraz mniejsze bo nie ukrywam, że irytuje mnie to strasznie, a przekwitłe obrywam na bierząco. Pierwsze kwiaty były wielkie teraz coraz mniejsze.
Zestawienie na rabacie z Williamem boskie
Ascot fakt wysoko mierzy w rankingu, ale zdecydowanie na to zasługuje

U mnie William właśnie tak ma.
Też jestem ciekawa czy to tak ma być?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:03, 30 cze 2016

Do góry
Marzenko czy to normalne, że kwiaty róż coraz mniejsze bo nie ukrywam, że irytuje mnie to strasznie, a przekwitłe obrywam na bierząco. Pierwsze kwiaty były wielkie teraz coraz mniejsze.
Zestawienie na rabacie z Williamem boskie
Ascot fakt wysoko mierzy w rankingu, ale zdecydowanie na to zasługuje
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:59, 30 cze 2016

Do góry
Idę podlewać bo zaczął się mecz to wszyscy w domach siedzą a i tak ważne akcje słyszeć będę.
Padał przez 10 minut deszcz, ale to tyle co kot napłakał, ale jak wyszedłem wcześniej podlewać to każdy sąsiad tylko "Po co to podlewać jak lał deszcz" po 3 komentarzu zwątpiłem

Agnieszko bardzo mi miło

Łukasz dziękuję

Bożenko teraz już wcale nie widać, co ułamane na kompoście i już zapomniane
Biało różowy ogród za płotem. 20:55, 30 cze 2016

Do góry
Julka mnie też miło było porozmawiać to dla mnie bardzo miła odmiana od tematów co w telewizorni powiedzieli lub jaka pogoda będzie i to ja dziękuję.

Czyli objazd po Polsce zgodnie z ruchem wskazówek zegara na prawdę jestem zadowolony z nasadzeń, a to rzadko mi się zdarza

Kamcia na razie przerwa od większych prac ogrodowych, ze skarpami coś ruszy może w późniejszym czasie, wolałbym w pierwszej kolejności pojechać dalej z żywopłotem, teraz jak już główna częśc ogrodu zrobiona jestem spokojniejszy i już mnie tak nie goni
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:55, 30 cze 2016

Do góry
Luki pięknie.
Biało różowy ogród za płotem. 20:52, 30 cze 2016

Do góry
Magdo nie taki młody bo w kościach już strzyka Dziękuję.

Gosiu lecę pędzę

Asiu to cieszy mnie to bardzo, muszę tylko teraz do szkółki skoczyć, ale to już przy okazji.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:48, 30 cze 2016

Do góry

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:45, 30 cze 2016

Do góry
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:40, 30 cze 2016

Do góry
Fotki troszkę przeterminowane

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:34, 30 cze 2016

Do góry
Kasiu ładna, ale irytująca, co zrobić, ale pozbyć się szkoda

Kamilo były czasy, że tylko za nimi się rozglądałem, na szczęście w porę mi przeszło

Agnieszko drobnych start już nie widać
Nie powiem połączenie się udało

Iwonko przetacznikowiec nadal kwitnie, tak niebieska to wysoka kocimiętka, bardzo ją lubię
W sumie to na całej rabacie rośliny posadzone mam tak by jedno przekwitło i obok za jakiś czas kwitło by oderwać od tego brzydszego uwagę, ale łątwiej jest tak zrobić jak ma się miejsce i owszem rosną tam hortensje Vanilla Freise
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 20:17, 30 cze 2016

Do góry
Ogród pięknie dojrzewa i widać, że już wszystko zdrowo rośnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:00, 30 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
mam te różowe i czasem trafią się białe, kwitnie u mnie jedna biała więc mogę zostawić na nasiona, ale to i tak nie jest pewne do końca czy dzieci będą białe... dziwnie to zabrzmiało Będzie na pewno jeszcze okazja, a za ten czas spokojnie będą sobie rosły

mi to gra
Biało różowy ogród za płotem. 23:32, 29 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)

czerwiec 2016

Łukasz padłam z wrażenia....szacunek wielki, dumny to mało powiedziane . O trawnik walcz, na pewno dasz radę. Jak już od Cioci Gosi się wyprowadzisz, to zapraszam do siebie
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:51, 29 cze 2016

Do góry
Luki - ja to w takich sytuacjach jestem wkurzona dwa razy - pierwszy raz na tego kogoś a drugi na siebie że się zazwyczaj za łagodnie z takimi typami obchodzę bo mnie zawsze zaskoczą arogancją... Oczywiście nie tylko w przypadku ogrodu
Na szczęście posiedziałam trochę na forum i mi przeszło
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:40, 29 cze 2016

Do góry
Aniu złość piękności szkodzi
Oczywiście doskonale Cię rozumiem, u mnie tak łagodnie by to nie przeszło bo polecieliby z hukiem, nie znoszę takich partaczy.
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:21, 29 cze 2016

Do góry
A też sobie przekleję - od Justynki która przekleiła od Łukasza na pamiątkę baaardzo miłych chwil

Od góry:
Gosia-malkul, Agata-AgataP, Ewa-Luteczka, Sebek, Łukasz-Lukasz2013, Justyna-eee-tam, Ula-Urszulla, Danusia-danuta_szwajcer.
Środkowy rząd:
Małgosia-Gocha, Kasia-kasja83, Bożenka-Bogdzia, Alinka-alinak, Ewa-ewsyg, Marzenka-Madzenka, Ewa-Ewa777, Małgosia-malgorzata_szewczyk, Robert-Robertop, pod nim Irenka_Milka, w czerwony mąż Justyny, nad Patrycja-Zszywka.
Na dole:
Mąż Ewy, Ela-gierczusia, na prawo i na dół od Eli Gospodarze Kindzia i Rysiu, obok Kindzi Julita-JulkAd, pod Julką mąż Gosi, Ja-Luki, Ania-anna_g i Małgosia-Margarete.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies