Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Biało różowy ogród za płotem.

Biało różowy ogród za płotem.

Luki 18:37, 29 cze 2016

Kamilo są pewne sposoby i nie jest to na pewno wynajęcie kogoś chociaż gdyby nie patrzeć to ja zostałem wynajęty... że też na tak kiepską umowę się zgodziłem

Justynko wiesz czasem szlag człowieka trafia, dzisiaj znów miałem spięcie, ale co zrobię, nie potrzebna mi niczyja aprobata w domu robię to dla siebie

Darku nie ukrywam, że mam już spore ogrodowe doświadczenie no i siostra chciała taki ogród, kolorytyka to też tylko biel i róż w kwiatach, czasem troszkę mocniejszych kolorów. Jedno jest pewne koszenie trawnika przy tak równym układzie jest przyjemnością
Kolorystyka bieli czerwieni i niebieskiego mnie by odpowiadała, odważna i ciekawa

Zawitko jestem mocno świadomy jaki potrafię być uciążliwy

Gosiu to kiedy mam pakować walizki bo obecnie wyjechałbym nawet na Grenlandie... chociaż nie troszkę ciepełka jednak bym wolał

Wiklasia ma to swoje wady i zalety, czasem wad niestety więcej

Marto dziękuję bardzo.

Mateusz jeszcze będę walczył o ten trawnik by był jak dywan i to bez chwastów
Flower1 19:15, 29 cze 2016

Luki napisał(a)
Mimo wielu porażek jakim jest na przykład okropnie zachwaszczony trawnik, czego nie widać świeżo po pierwszym koszeniu. Cały rok plewienia terenu pod trawnik praktycznie nic nie dało bo chwastnica i jeszcze z 10 innych gatunków chwastów wyrosło na potęgę, ale się nie poddam, wiele roślin nie chce współpracować, a niektóre okazały się marnej jakości, kilku nadal kupić nie potrafię.

Jeszcze sporo zostało do zrobienia i dopracowania, a jakiś efekt rośliny zaczną robić dopiero w przyszłym sezonie to mimo przeciwności jestem dumny z tego co zrobiłem bo wszystko począwszy od planowania, projektu, zakupów, wykonania zrobiłem samodzielnie, a prace nad całością to spokojnie 85% tylko mój udział. Brukarz, instalator, ogrodnik, projektant i maruda w jednym

Pod koniec i tak zostałem położony na łopatki

Łukasz famfary dla Ciebie! Pieknie wyszło ,aż nie chce mi sie wierzyć że to ty tam leżysz W tak młodym wieku takie umiejętności!aż nie do wiary )Gratulacje!
malgorzata_s... 19:27, 29 cze 2016

No już możesz
nawigatorka 21:13, 29 cze 2016

Co 150 cm bedzie ok.mysle ze i hameln sie sprawdzi,bo roza na dole jest wezsza niz górą
JulkAd 23:16, 29 cze 2016

gierczusia napisał(a)
Łukasz jeszcze raz dziekuję za rośliny i za towarzystwo..jakoś mi tak przeleciało ,że nawet nie czuję się z Toba .."nagadana "

Pozdrowionka

nagadana to i ja nie jestem, ale było bardzo miło porozmawiać tych kilka chwil, dzięki Łukasz.
Idę obejrzeć, bo mam zaległości
JulkAd 23:32, 29 cze 2016

Luki napisał(a)

czerwiec 2016

Łukasz padłam z wrażenia....szacunek wielki, dumny to mało powiedziane . O trawnik walcz, na pewno dasz radę. Jak już od Cioci Gosi się wyprowadzisz, to zapraszam do siebie
Kawa 08:51, 30 cze 2016

Łukasz - trzymam kciuki za twoje dalsze pomysły bo pewna jestem że je szybko znajdziesz i wykonasz sam na podobnych warunakch jak teraz

macham kreatywny mistrzu
Luki 20:52, 30 cze 2016

Magdo nie taki młody bo w kościach już strzyka Dziękuję.

Gosiu lecę pędzę

Asiu to cieszy mnie to bardzo, muszę tylko teraz do szkółki skoczyć, ale to już przy okazji.
Luki 20:55, 30 cze 2016

Julka mnie też miło było porozmawiać to dla mnie bardzo miła odmiana od tematów co w telewizorni powiedzieli lub jaka pogoda będzie i to ja dziękuję.

Czyli objazd po Polsce zgodnie z ruchem wskazówek zegara na prawdę jestem zadowolony z nasadzeń, a to rzadko mi się zdarza

Kamcia na razie przerwa od większych prac ogrodowych, ze skarpami coś ruszy może w późniejszym czasie, wolałbym w pierwszej kolejności pojechać dalej z żywopłotem, teraz jak już główna częśc ogrodu zrobiona jestem spokojniejszy i już mnie tak nie goni
Marzenaka 23:13, 30 cze 2016

Metamorfoza wspaniała, ciężko uwierzyć, że to ten sam ogród. Pięknie i czysto.