Luki
18:37, 29 cze 2016

Kamilo są pewne sposoby i nie jest to na pewno wynajęcie kogoś
chociaż gdyby nie patrzeć to ja zostałem wynajęty... że też na tak kiepską umowę się zgodziłem 
Justynko wiesz czasem szlag człowieka trafia, dzisiaj znów miałem spięcie, ale co zrobię, nie potrzebna mi niczyja aprobata w domu robię to dla siebie
Darku nie ukrywam, że mam już spore ogrodowe doświadczenie no i siostra chciała taki ogród, kolorytyka to też tylko biel i róż w kwiatach, czasem troszkę mocniejszych kolorów. Jedno jest pewne koszenie trawnika przy tak równym układzie jest przyjemnością
Kolorystyka bieli czerwieni i niebieskiego mnie by odpowiadała, odważna i ciekawa
Zawitko jestem mocno świadomy jaki potrafię być uciążliwy
Gosiu to kiedy mam pakować walizki
bo obecnie wyjechałbym nawet na Grenlandie... chociaż nie troszkę ciepełka jednak bym wolał 
Wiklasia ma to swoje wady i zalety, czasem wad niestety więcej
Marto dziękuję bardzo.
Mateusz jeszcze będę walczył o ten trawnik by był jak dywan i to bez chwastów

Justynko wiesz czasem szlag człowieka trafia, dzisiaj znów miałem spięcie, ale co zrobię, nie potrzebna mi niczyja aprobata w domu robię to dla siebie

Darku nie ukrywam, że mam już spore ogrodowe doświadczenie no i siostra chciała taki ogród, kolorytyka to też tylko biel i róż w kwiatach, czasem troszkę mocniejszych kolorów. Jedno jest pewne koszenie trawnika przy tak równym układzie jest przyjemnością

Kolorystyka bieli czerwieni i niebieskiego mnie by odpowiadała, odważna i ciekawa

Zawitko jestem mocno świadomy jaki potrafię być uciążliwy

Gosiu to kiedy mam pakować walizki

Wiklasia ma to swoje wady i zalety, czasem wad niestety więcej

Marto dziękuję bardzo.
Mateusz jeszcze będę walczył o ten trawnik by był jak dywan i to bez chwastów