Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

20:47, 30 cze 2016
jakbys nie napisała nikt by liści nie zauważył a tak to większość będzie je liczyć przewrażliwiona jesteś
liście w ogrodzie są jego częścią zaścielony trawnik płatkami róz czy opadłymi liścmi mnie osobiście nie wzrusza ...a nawet mi sie podoba bo życie jakieś w tym ogrodzie jest.
Madzenka 20:47, 30 cze 2016

Anna top się zmienia na prowadzenie wyszła Ascot przez Munstead Wood. Z bladawców na podium jest The Alnwick Rose. Potem Princess Anne i chyb aktualnianie Pashmina, która trzyma kwiaty już ponad dwa tygodnie lub First Lady. Nie mogę sie zdecydować, poczekajmy na kolnejne kwitnienie
Ale ranking może ulec zmianie w sierpniu
Madzenka 20:49, 30 cze 2016

eee_taam napisał(a)
jakbys nie napisała nikt by liści nie zauważył a tak to większość będzie je liczyć przewrażliwiona jesteś
liście w ogrodzie są jego częścią zaścielony trawnik płatkami róz czy opadłymi liścmi mnie osobiście nie wzrusza ...a nawet mi sie podoba bo życie jakieś w tym ogrodzie jest.

Justynka po powrocie z pracy nie było widać trawnika.... Wszystkie liście po wczorajszym cieciu grabów były na trawniku.... Najpierw stwierdziłam,z e nie będę sprzątać ani ziemi ani liści...a po godzinie wpadłam w wir roboty
anna_t 20:52, 30 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Anna top się zmienia na prowadzenie wyszła Ascot przez Munstead Wood. Z bladawców na podium jest The Alnwick Rose. Potem Princess Anne i chyb aktualnianie Pashmina, która trzyma kwiaty już ponad dwa tygodnie lub First Lady. Nie mogę sie zdecydować, poczekajmy na kolnejne kwitnienie
Ale ranking może ulec zmianie w sierpniu

hahahah ok
20:58, 30 cze 2016
ten tom chyba w zależności od nastroju i okoliczności przyrody sie zmienia

u mnie MW straciła swoja głebie koloru jest zwyczajnie różowa ..nie ze coś nie tak ....ale podoba mi sie jak ma głeboki kolor i odrobine meszku na płatkach (wtedy wydaje sie aksamitna)

zachwycona jestem Cherzogin Krisiana ...pierwsze jej kwitnienie u mnie ...ale warto było
anna_t 20:59, 30 cze 2016

sprawdzając w necie tą Twoją The Alnwick Rose znalazłam Escimo Flower Circus... jezusie...obie boskie!
anna_t 21:01, 30 cze 2016

eee_taam napisał(a)
ten tom chyba w zależności od nastroju i okoliczności przyrody sie zmienia

u mnie MW straciła swoja głebie koloru jest zwyczajnie różowa ..nie ze coś nie tak ....ale podoba mi sie jak ma głeboki kolor i odrobine meszku na płatkach (wtedy wydaje sie aksamitna)

zachwycona jestem Cherzogin Krisiana ...pierwsze jej kwitnienie u mnie ...ale warto było

Justyna sliczna jest...chyba znowu zaczynam dostawać hopla...a kyż!
Luki 21:03, 30 cze 2016

Marzenko czy to normalne, że kwiaty róż coraz mniejsze bo nie ukrywam, że irytuje mnie to strasznie, a przekwitłe obrywam na bierząco. Pierwsze kwiaty były wielkie teraz coraz mniejsze.
Zestawienie na rabacie z Williamem boskie
Ascot fakt wysoko mierzy w rankingu, ale zdecydowanie na to zasługuje
Juzia 21:06, 30 cze 2016

Luki napisał(a)
Marzenko czy to normalne, że kwiaty róż coraz mniejsze bo nie ukrywam, że irytuje mnie to strasznie, a przekwitłe obrywam na bierząco. Pierwsze kwiaty były wielkie teraz coraz mniejsze.
Zestawienie na rabacie z Williamem boskie
Ascot fakt wysoko mierzy w rankingu, ale zdecydowanie na to zasługuje

U mnie William właśnie tak ma.
Też jestem ciekawa czy to tak ma być?
Margarete 21:09, 30 cze 2016

Hurra ! Prowadzimy 1:0