Nie wiem co to, ale Ci dam Jest śliczna cały sezon. Wiosną przycinam i nadal jest ładna, te zielone liście to stare ucięte (muszę ciąć bo inaczej byłaby ogromna), a nowe mają już kłosy i rosną. Rośnie w doniczce w wodzie. Ale siewki rosną tez na macie z kamieniami
Kot najchętniej je karmę rybią co się rozsypie na brzegu. Jeszcze chętniej jje z wiadra tę karmę Te wielkie to raczej kotecka by zjadły niż on je
Resztę przepraszam, coś naskrobię jak wrócę z pracy, ale teraz idę spać..
Pahjola kwitnie jako pierwsza..
Jak konwalie zawędrowały w RH to nic im nie będzie... mam z konwaliami walczyć??
Obejrzałam kalinę bardzo dokładnie i żadnych szkodników nie ma ale mam wrażenie że gałązki zaczynają się podnosić. Po lewej przedwczorajsze po prawej dzisiejsze.
Dziwie się tylko że tak powoli, leje już chyba trzeci dzień, wprawdzie ona rośnie na skarpie ale niewielkiej i żeby miała aż takie niedobory wody - będę dalej obserwowała.
haa haa super zabawy i niech słońce trwa
wieczory ciepłe i światło ogniska
umila nam pyska buziaki zostawiska
i Violę z maluchami też zciskam
Ale nakiełbasiłam bo myślę już o grylowiskach haaa
żółwisko słodkie z kamieniami szlachetnymi chyba ?
hej Hanusia jest okej pąki sterczą zastanawiam się czy zmarzły czy nie ale bordowe są to może się otworzą te co przymroziło jeszcze nie opadły ...a jak u Ciebie czekasz jeszcze z wsadzeniem siostry czy już cieszy się ogrodem działkowym u Hanusi ? fota 8 dni temu robiona