Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Sebek 11:13, 07 maj 2017

Trawnik jak z fotoszopa
Irysy już? Jakieś wczesne masz
Iwk4 11:13, 07 maj 2017

Kindzia napisał(a)

Trawie się najwidoczniej deszcze podobają, jak pomalowana jest

Jeden pożytek z tego deszczu, ze trawa soczysta i cudnie to wygląda, chocby przez okno.
Pięknie masz Kasiu.
Kindzia 11:35, 07 maj 2017

Sebek napisał(a)
Trawnik jak z fotoszopa
Irysy już? Jakieś wczesne masz

Albo Yara do trawnika lepsza niż Azofoska, albo to ta ilość wody...albo jedno i drugie.
To ich normalna pora Sebuś, pumila to są. Potem będą syberyjskie, orientalne i bródkowe na końcu.
Kindzia 11:36, 07 maj 2017

Iwk4 napisał(a)

Jeden pożytek z tego deszczu, ze trawa soczysta i cudnie to wygląda, chocby przez okno.
Pięknie masz Kasiu.

Wczoraj huśtawkę się dało zaliczyć, słoneczko i ciepło było Dlatego mnie nawiedziło z tym przesadzeniem róży...nadmiar czasu najwidoczniej
Dziękuję
Kindzia 11:47, 07 maj 2017

Iwk4 napisał(a)

Pięknie masz Kasiu.

Chciałam Ci napisać, że mnie takie ułożone luźno płytki, kamienie w trawie też bardzo leżą...ale nie mam jak u Ciebie...zamknęłaś wątek? Mam nadzieję, że nie przez te ostatnie wpisy...nie przejmuj się, ludzie są różni. Więcej jednak jest życzliwych!!!
Właśnie popędzam mojego eMa żeby zarastającą trawę z tej właśnie kamyczkowej ścieżki oporządził, bo nie długo mi zarośnie na amen! Ale ciągle coś innego do zrobienia, a na to żeby usiąść i popatrzeć też trzeba czas znaleźć przecież
Kindzia 11:53, 07 maj 2017

I męczy mnie teraz jaką różę z drugiej strony huśtawki do Laguny posadzić. Teraz mi się James Galway nawinął...bo też na 2 metry rośnie, wbrew temu co szkółki piszą...i Giardina taka piękna, i Laguna druga poczucie porządku by dała...muszę odsapnąć trochę i poczekać. A może jakieś rady od Was?

China Town zaczynają

Adela 13:13, 07 maj 2017

Kindzia napisał(a)

Ostatnio, jak kupowałam rodka na skarpę, to mój mnie usilnie namawiał żebym przynajmniej ze 3 wzięła...tylko gdzie sadzić?

To zupełnie odwrotnie niż u mnie. Bo mój zawsze temperował moje zakupowe zapędy, choć już teraz nie kwestionuje, ale nie namawia. Od początku za bardzo rozmieniałam się na drobne, ale pod wpływem O. naprawiam swoje błędy.

Ogródek wycacany, trawnik katalogowy, do pozazdroszczenia.
Ja dopiero wczoraj po południu skosiłam trawnik króciutko i rozsypałam nawóz. Na szczęście w nocy podlało.
AngelikaX 13:46, 07 maj 2017

Kindzia napisał(a)

Trawie się najwidoczniej deszcze podobają, jak pomalowana jest

Ale zielenizna
malgorzata_s... 13:58, 07 maj 2017

Kasiu trawa wybitnaIrysami to mnie zastrzeliłaś, moje nawet pąków nie mają.
Urszulla 15:02, 07 maj 2017

Twoja magnolia ma większe kwiaty i bardziej żółte.