I klomb chyba gotowy.
Miedzy tawula posadzilam wisnie royal burgundy, a nizsze pietro tworzy zurawka nn i ice dance . Zastanawiam sie czy cos dosadzic jeszcze? Moze kule bukszpanu ?
przez ostatnie kilka dni nie dosiewałam ani nie nawoziłam, sugerując się, że można tylko zaszkodzić a poza tym ekipa ogrodzeniowa dopiero wyszła z ogrodu. trawa była skoszona jedynie, kiepsko rośnie, teraz wygląda tak. przypomnę, że w końcówce marca było sypnięte nawozem Grass długodziałającym NPK 19-28-5 a trawnik jest z zeszłego sezonu z września.?
Jak myślisz, taki wygląd trawnika to spalona trawa czy jednak niedonowieziona? będę grabić dzisiaj i robić dosiewki, sypnąć florovitem czy jednak poczekać z nawozem jeszcze miesiąc i po dosiewkach lać wodę?
Agnieszka,, naprawdę tak myślisz?
Czy deszcz zapomniał że może podlewać ogrody wszędzie ? skupił się na południu ,i tak nieustannie podlewa to co już podlał po wielokroć.
Traktowany jako chwast a Ewa z Wilczej G. przepis na syrop z jego kwiatków podaje.
Haniu, uśmiałam się trochę, bo jesteś chyba jedyną, która bez żenady chwast działkowy - choćby najpiękniejszy - pokazuje.
Każdy je ma, ale kto je tak odważnie na fotkach uwiecznia?!