No pewnie, na balkonie najlepiej postawić już gotowe wypasione zióła i masz efekt oraz zbiory, uzywasz do potraw a nie czekasz. One drogie nie są, więc nie warto wysiewać.
Najpierw nawieź w tych donicach, niech pobiorą składniki i dopiero przesadź za kilka dni. Gdy to zrobisz odwrotnie, będziesz musiała czekać z nawożeniem dwa tygodnie po przesadzeniu, a im nawóz jest potrzebny teraz.
Chyba zaraz pójdę napić się kawy przy nowym stoliku, oczywiście jeśli ławka wyschła, bo w tej chwili wychyla się nieśmiało słoneczko. Kolor winny jakoś muszę przeżyć i pogodzić się z pechem jaki mnie prześladuje. O kolory mi chodzi. W wannie miały być same białe i biało-zielone - były rózowe, żólte i nie wiadomo jakie, a teraz czarne nie są czarne. No to już porażka.
Ja mam jedno na drugim sadzone, ale wszystko tnę. Gdy buka nie będziesz cięła, pokaż jego zdjęcie jaki ma pokrój, jak wygląda, bo możesz posadzić 150 cm od świerku ale możesz posadzić też 5 metrów. Nie ma jedynie słusznej odpowiedzi, wszystko zależy jak prowadzisz ogród, zależy od cięcia i zależy czy ogród rośnie swobodnie.