Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat

Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat

Marcin89 16:04, 23 kwi 2014

Po 15 maja albo później (po zimnej Zośće)
Gardenarium 16:14, 23 kwi 2014

Miskanty kochają słońce, ewentualnie 'Variegatus" znosi półcień

Instagram Ogrodowiska
Marcin89 16:24, 23 kwi 2014

A begonie i inne rabatowe (pelargonie, niecierpki, dalie) kiedy pani Danusia sadzi do gruntu? .
beata_kulesza 20:34, 23 kwi 2014

witajcie po świętach mam nadzieję, że tak jak ja pełni zapału do pracy w ogrodzie. Gdzieś przecież trzeba spalić te kalorie. Mam pytanie, kto może niech spojrzy na tą rabatę i doradzi czy tam w lewym rogu pasowałaby pęchęrznice ale ta żółte. Doradźcie jeszcze co wsadzić w miejsca znaków zapytania . Mam kompletną pustkę w głowie.
Milena7770 21:04, 23 kwi 2014

To się z tymi begoniami wstrzymam, choć już bym chciała coś działać.Przerobiłam trochę rabatę od północy. Nie zasypałam korą i całe szczęście, jeden rh to ten pożółkły, nie wiem co z nim robić. Co tam jeszcze dosadzić, co przerobić ?????
Milena7770 21:05, 23 kwi 2014

Planowałam jeszcze azalie japońskie, ale sama nie wiem. Chciałabym żeby to było docelowo zakryte.
Margo 12:28, 24 kwi 2014

Witam,
naoglądałam sie ogrodów na forum, troszkę już wiedzy zdobyłam, ale dużo braków mam jeszcze.
Podpowiedzcie mi prosze jakie drzewko nada sie na niedużą rabatę, taką 2x3 m, przy wejściu do domu.
Musiałoby być nawet docelowo nieduże, żeby nie zasłoniło mi okna. Jest wogóle coś takiego kompaktowego ???? Obok rósłby/rosnie bukszpan strzyżony na bonsai
Pozdrawiam
Gosia
beata_kulesza 14:57, 26 kwi 2014

czy dobrze będzie wyglądać zestawienie jabłoni "Royality" z żółtą pęcherznicą po bokach?
Gardenarium 10:39, 27 kwi 2014

Marcin89 napisał(a)
A begonie i inne rabatowe (pelargonie, niecierpki, dalie) kiedy pani Danusia sadzi do gruntu? .

Ja ich nie sadzę do gruntu, ewentualnie w donice, sadzę w majowy weekend.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:40, 27 kwi 2014

Margo napisał(a)
Witam,
naoglądałam sie ogrodów na forum, troszkę już wiedzy zdobyłam, ale dużo braków mam jeszcze.
Podpowiedzcie mi prosze jakie drzewko nada sie na niedużą rabatę, taką 2x3 m, przy wejściu do domu.
Musiałoby być nawet docelowo nieduże, żeby nie zasłoniło mi okna. Jest wogóle coś takiego kompaktowego ???? Obok rósłby/rosnie bukszpan strzyżony na bonsai
Pozdrawiam
Gosia

Jeśli jest bonsai to już on będzie "robił za gwiazdę" - inne drzewko zrobi mu tylko konkurencję

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies