Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi 23:42, 16 lip 2018

Do góry
Kasiolaaa napisał(a)
Lilie boskie

Dzisiaj poszłam je obejrzeć a one z białych zrobiły się różowawe Taka niespodzianka
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 20:20, 16 lip 2018

Do góry
inka74 napisał(a)
I tak są dużo bardziej zaawansowane niż moje śpiochy. Piękne jeżówki wrzuciłaś w międzyczasie jak ja pisałam. Fatal Attraction zauraczają Lilie te zmutowane jeszcze kwitną?

Może rosną w cieniu Iwonko i stąd takie opóźnienie. Zmutowane lilie delikatnie rozchyliły pąki, cos się wolno rozwijają. One tak mają Iwonko czy coś je trapi?
Moje ulubione Coconut Lime

A za chwilę Green Jewel

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 20:03, 16 lip 2018

Do góry
I tak są dużo bardziej zaawansowane niż moje śpiochy. Piękne jeżówki wrzuciłaś w międzyczasie jak ja pisałam. Fatal Attraction zauraczają Lilie te zmutowane jeszcze kwitną?
Słoneczny Ogród 17:47, 16 lip 2018

Do góry
effka napisał(a)
Co ja mam napisać widząc takie zdjęcia?? Hortensjowy szpaler niesamowity, lilie, hakone, wszystko cudaśne!!!

Miło mi, że Ci sie podoba
Do raju daleko - u Ewy 15:10, 16 lip 2018

Do góry
Anda napisał(a)
Piękne pawie i myślę, że dobre miejsce im znalazłaś
Rabata z różami i hortkami śliczna. Lilie przepiękne i chyba na jesień jakieś też posadzę

Na razie w tym miejscu podobają mi się pawie. W tej chwili kwitnie tu hortensja ogrodowa, ale jest malutka, więc nie rzuca się w oczy.

Mi lilie też się podobają i szukam dla nich kolejnych miejsc. A pachną! Z daleka czuć.
Słoneczny Ogród 15:06, 16 lip 2018

Do góry
Co ja mam napisać widząc takie zdjęcia?? Hortensjowy szpaler niesamowity, lilie, hakone, wszystko cudaśne!!!
Działeczka Asi :) 14:20, 16 lip 2018

Do góry
Anda napisał(a)
Mnie również bardzo się podoba u Ciebie. Zaczęły mi się podobać lilie
Różyczka Hansestadt pięknie wygląda

Dzięki Tobie Ewuniu mam ją u siebie Też mi się bardzo podoba
Działeczka Asi :) 14:19, 16 lip 2018

Do góry
gosika67 napisał(a)
Kolorowo u Was, u nie też lilie mają swój pokaz. Kącik z ławeczką w sam raz dla mnie, będę tam zaglądać.Podobają mi się bardzo hortensje.Pozdrawiam Asiu.

Gosiu zapraszam posiedzimy razem
Do raju daleko - u Ewy 13:35, 16 lip 2018

Do góry
Piękne pawie i myślę, że dobre miejsce im znalazłaś
Rabata z różami i hortkami śliczna. Lilie przepiękne i chyba na jesień jakieś też posadzę
Działeczka Asi :) 13:33, 16 lip 2018

Do góry
Mnie również bardzo się podoba u Ciebie. Zaczęły mi się podobać lilie
Różyczka Hansestadt pięknie wygląda
Działeczka Asi :) 13:31, 16 lip 2018

Do góry
Kolorowo u Was, u nie też lilie mają swój pokaz. Kącik z ławeczką w sam raz dla mnie, będę tam zaglądać.Podobają mi się bardzo hortensje.Pozdrawiam Asiu.
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 11:49, 16 lip 2018

Do góry
Hej, nie mam oczka wodnego tylko kaluze na drodze bo w koncu chyba popadalo jak mnie nie bylo
Te piekne lilie to z ogrodu w Bolestraszycach

Padlam wczoraj ale dzisiaj musze przejrzec zdjecia z weekendu pelnego wrazen i cos powrzucam

Pozdrawiam zagladajacych
Rododendronowy ogród II. 07:24, 16 lip 2018

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Miłego dnia.

to to cudasne lilie najbardziej mnie urzekły
Do raju daleko - u Ewy 18:52, 15 lip 2018

Do góry
Lilie - nie pamiętam nazwy i nie mogę teraz jej znaleźć

Moja działka na Dębowym Lesie 18:00, 15 lip 2018

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Cudne liliowce i lilie, a fioletowy mak przrśliczny działasz już na nowej działce? Może już pisałaś i przegapiłam z synem idzie ku lepszemu? Bo wiem, że szło, a jak teraz?

Sylwia dzięki.
Nowa działka czeka na więcej czasu i wolne ręce.Stoi w miejscu
Tak, dziękuję.Zrasta się w końcu w tej nodze.
Ale ciągle na kontrole, rehabilitacje chodzi.Ostatnio ze dwa dni trochę mężowi pomógł i noga zaczęła boleć i siedzi i lezy.

jęczmień grzywiasty
Hosta Sum and Substance

Ogród kwiatowy 17:11, 15 lip 2018

Do góry
violaskom napisał(a)
Te żółte lilie to z zakup z ostatniej Gardenii. Kupiłam jeszcze inne, ale one jeszcze są w pąkach. Dalie u mnie też dopiero się rozkręcają. Ja lubię sadzenie w dużych kępach. Mam parę roślin porozrzucanych po ogrodzie. Na jesień zamierzam wszystko połączyć w jedną kępę. W ubiegłym roku na jesieni robiłam 2 nowe rabaty, ale to zupełna porażka. Kupiłam parę odmian krwawnika i zupełnie mi się nie podoba. Wygląda jak śmieć. Ale na tym to polega, że cały czas coś się zmienia i się człowiek urobi po łokcie. I jeszcze jest zadowolony!

O widzisz, to obie byłyśmy na Gardenii,Może gdzieś się mijałyśmy
Masz rację człowiek uczy się, zmienia,Urobi się się jak głupi i jeszcze jest zadowolony.
Mało tego, jeszcze ciągle u mało i przesadza, dosadza zmienia .Znam to dobrze
Moja działka na Dębowym Lesie 16:22, 15 lip 2018

Do góry
Cudne liliowce i lilie, a fioletowy mak przrśliczny działasz już na nowej działce? Może już pisałaś i przegapiłam z synem idzie ku lepszemu? Bo wiem, że szło, a jak teraz?
Ogród kwiatowy 15:41, 15 lip 2018

Do góry
Te żółte lilie to z zakup z ostatniej Gardenii. Kupiłam jeszcze inne, ale one jeszcze są w pąkach. Dalie u mnie też dopiero się rozkręcają. Ja lubię sadzenie w dużych kępach. Mam parę roślin porozrzucanych po ogrodzie. Na jesień zamierzam wszystko połączyć w jedną kępę. W ubiegłym roku na jesieni robiłam 2 nowe rabaty, ale to zupełna porażka. Kupiłam parę odmian krwawnika i zupełnie mi się nie podoba. Wygląda jak śmieć. Ale na tym to polega, że cały czas coś się zmienia i się człowiek urobi po łokcie. I jeszcze jest zadowolony!
Ogród kwiatowy 15:25, 15 lip 2018

Do góry
violaskom napisał(a)

Mam to z każdą nową rośliną. Czy pisałaś do Dobrepole w sprawie wysyłki?

Tak, pisałam czekam na odpowiedź.
ależ piękna seria kolorowych roślin i kwitnień
Na żywo to dopiero musi wyglądać przepięknie.
Chyba szybko nie wyszyłabym z takiego ogrodu
Ja oglądam z buzią uśmiechnięta.A mąż mnie pyta co tam widzisz takiego radosnego ??
I weź tu człowieku wytłumacz,że znowu ogród i kwiatki.
Ale jakie piękne!!
Oj Wiolu, chyba z tobą miałabym o czym i to duzo rozmawiać na żywo
I te słoneczne rudbekie
Lilie piękne.I też masz dużo .Sadzisz je po kilka sztuk ??zy tak ci się ładnie rozrosły ??
Dalie piękne, liliowce, floksy, lilie,,piękne

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies