Tak, cieszę się tym trawnikiem. Co prawda między kępkami trawy prześwituje ziemia ale to dopiero początek. Będzie lepiej bo dosiałem również a przecież i trawa potworzy kępki i zadarni.
Floksów mam tylko 4 różne ale na razie to wystarczy.
A lilie paaaachną. Lubię wieczorem podziwiać ich zapach który się niesie.
Trawa soczyście zielona, widać różnicę jak się spojrzy na drugą stronę chodnika. Floksy pięknie kwitną, najbardziej podoba mi się ten jasny z ciemniejszym oczkiem. Podobnego posadziłam u siebie, ale do kwiatów to mu jeszcze daleko. Lilie podobają mi się dopiero od niedawna, co roku jakieś dokupuję. W tym nawet na balkon trafiły i pachną. Twoje pachną?
Radziu widzę ,że masz i pokazałeś to wszystko co bardzo lubię
Piękne lilie. Liliowce. Róże. Szalwie . Tawulki
I kwitnące hosty.
Piękne lato.
Fajny ten gość na kwiatku . Jeszcze takiego nie widziałam.
Cieszę się, ale to wiesz
Wszystko się powoli rozrasta, na rabatach gęsto się robi, ale dobrze, w końcu widać te roślinki łączkę mam na końcu działeczki i lasek w niej powoli rośnie, na jesieni druga łączka będzie przygotowywana i lasek brzózkowy też powstanie buziaki
Asiu rabatki zaczynają cieszyć i to bardzo, zaczyna być widać roślinki na nich, w przyszłym sezonie już powinno się zagęścić bardziej te carexy bardzo lubię, w końcu wzięły się za siebie po zimie, bo Ice Dance niektóre nie wyglądają za fajnie, a te dały radę buziaczki
Witaj, ja dzisiaj posadziłam jeżówki koło lilii, a między nie kosmos, dosadzę jeszcze gipsówkę, ale muszę dopiero kupić przez internet. A lilie piękne, takich nie mam, a chcę. Miejsce na wsadzenie się znajdzie.Pozdrawiam
Widzę Bogusiu, że też podpory na biało machnelas.
A jakim rozyczkami je dałaś ??
Ciekawa jestem tych twoich jezowek.
A ta roślinka pokazana to nie liliwiec to lilie.
Piękna jest.
U Ciebie zawsze jest na co popatrzeć, mnóstwo kolorów i piękne zestawienia roślin. Nie wiem co najpierw chwalić, ale chyba róże i lilie zasługują na wyróżnienie. Szkoda, że jeżówki nie powtórzyły kolorów, ale ich ilość jest imponująca.
Melduję , że lilie posadzone i wyglądają obłędnie nie zdążyłam sfocić
Pięknie Ci się wszystko rozrasta rozchodnikowa rewelacja ,klonowo-hortensjowa i liliowce przy buczku super
Nie wiedziałam , że masz łąkę - cudowna też
Przytarasowa młodziutka , a już kwitnie
Niedługo będzie zachwycać