Może rosną w cieniu Iwonko i stąd takie opóźnienie. Zmutowane lilie delikatnie rozchyliły pąki, cos się wolno rozwijają. One tak mają Iwonko czy coś je trapi?
Moje ulubione Coconut Lime
I tak są dużo bardziej zaawansowane niż moje śpiochy. Piękne jeżówki wrzuciłaś w międzyczasie jak ja pisałam. Fatal Attraction zauraczają Lilie te zmutowane jeszcze kwitną?
Kolorowo u Was, u nie też lilie mają swój pokaz. Kącik z ławeczką w sam raz dla mnie, będę tam zaglądać.Podobają mi się bardzo hortensje.Pozdrawiam Asiu.
Sylwia dzięki.
Nowa działka czeka na więcej czasu i wolne ręce.Stoi w miejscu
Tak, dziękuję.Zrasta się w końcu w tej nodze.
Ale ciągle na kontrole, rehabilitacje chodzi.Ostatnio ze dwa dni trochę mężowi pomógł i noga zaczęła boleć i siedzi i lezy.
O widzisz, to obie byłyśmy na Gardenii,Może gdzieś się mijałyśmy
Masz rację człowiek uczy się, zmienia,Urobi się się jak głupi i jeszcze jest zadowolony.
Mało tego, jeszcze ciągle u mało i przesadza, dosadza zmienia .Znam to dobrze
Cudne liliowce i lilie, a fioletowy mak przrśliczny działasz już na nowej działce? Może już pisałaś i przegapiłam z synem idzie ku lepszemu? Bo wiem, że szło, a jak teraz?
Te żółte lilie to z zakup z ostatniej Gardenii. Kupiłam jeszcze inne, ale one jeszcze są w pąkach. Dalie u mnie też dopiero się rozkręcają. Ja lubię sadzenie w dużych kępach. Mam parę roślin porozrzucanych po ogrodzie. Na jesień zamierzam wszystko połączyć w jedną kępę. W ubiegłym roku na jesieni robiłam 2 nowe rabaty, ale to zupełna porażka. Kupiłam parę odmian krwawnika i zupełnie mi się nie podoba. Wygląda jak śmieć. Ale na tym to polega, że cały czas coś się zmienia i się człowiek urobi po łokcie. I jeszcze jest zadowolony!
Tak, pisałam czekam na odpowiedź.
ależ piękna seria kolorowych roślin i kwitnień
Na żywo to dopiero musi wyglądać przepięknie.
Chyba szybko nie wyszyłabym z takiego ogrodu
Ja oglądam z buzią uśmiechnięta.A mąż mnie pyta co tam widzisz takiego radosnego ??
I weź tu człowieku wytłumacz,że znowu ogród i kwiatki.
Ale jakie piękne!!
Oj Wiolu, chyba z tobą miałabym o czym i to duzo rozmawiać na żywo
I te słoneczne rudbekie
Lilie piękne.I też masz dużo .Sadzisz je po kilka sztuk ??zy tak ci się ładnie rozrosły ??
Dalie piękne, liliowce, floksy, lilie,,piękne