Bea, Kondzio, Sebek,Urszulla, Anita dziękuję za wizytę i pozdrawiam coraz bardziej świątecznie....
Ewa...dziękuję za TAKI komplement.................
Werandę bardzo lubię....
Jutro zrobię zdjęcia Waszym prezencikom....nawet nie wiesz jak ładnie wkomponował się w moje małe okienko...nie spodziewałam się prezentów, a w tamten wieczór tylu Mikołajów...
Właśnie z girlandą niby OK, a niby już straciła na urodzie....Na pewno dodam w Wigilię świeże gałązki jodły, bo się troszkę skurczyła Zobaczę jak wtedy to będzie wyglądało
Inspiracją na wianek był zeszłoroczny wianek Kasi wiszący na furtce - czyli właściwie masz rację
Żeby nie było, że nic nie robię to wianki wiszące wkleję
Ten jest nowy - nie mogłem się oprzeć szalikowemu wiankowi - lepszy byłby beżowy albo jednokolorowy, ale takie mam tylko w ciemnych kolorach Więc jest taki
Stożek z gałązek jodły teraz lepiej prezentuje się w nocy....Taki wiatr, że wszystkie ozdoby będę musiał poprawiać - włącznie z lampkami...
Zawsze podziwiam waszą umiejętność,Twoją i Bogusi do tworzenia takich obrazów,Czy to w jakimś programie?Bo mnie musiałby ktoś pokazać i na początek ściągawkę napisać.A tak zostaje mi pojedyncze sztuki pokazywać.....
Aniu masz wolne przed świętami, czy nie bardzo?
Hania zadała wszystkie pytania ,które ja chciałam zadać.
Będę próbować. Dziękuję za Hanią
Tak jak napisała Ania asc jest to bardzo łatwy program, nieskomplikowany powodzenia
Korzysta z niego sama Szefowa i rzecznik Sebek
czyli jest szansa ,że moje szare komórki opanują
Celinko jak moje to opanowały to i twoje dadzą radę w razie kłopotów z wgrywaniem poproś syna, oni to mają w jednym paluszku ja korzystam z pomocy syna i zięcia