Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Janina 09:07, 16 gru 2012

Gratuluję świetnie wypadłaś w programie Maja w ogrodzie.Usłyszałam Pszczelarnia i pomyślałam ktoś u nas na ogrodowisku ma taki wątek,może to ktoś od nas i rzeczywiście tak było.Masz piękny ogród,tyle kwiatów,cudownie sielsko i do tego strumyk.Pozdrawiam.
Mala_Mi 09:07, 16 gru 2012

Pszczółko..... było pszczółek co nie miara...ale ogród Pszczółek...a Pszczółka taka tylko jedna......
Strumień zbliża ludzi To najbardziej mi się spodobało..... kiedyś syn stwierdził, że u nas pies złagodził obyczaje....
Róża.... to już wiem dlaczego lubię pełniki i też ich sobie ponasadzałam w ogrodzie.. Bo to Twoje kwiatuchy........
I odliczam dni do spotkania...... teraz to już nic mnie nie powstrzyma by do Ciebie przyjechać.... po prostu u Ciebie jest cudnie

I Twój głos oddaję na przeniesienie u mnie warzywniaka... i nie ma się czego wstydzić, że on nie zawsze taki piękny..ale to naturalny element ogrodu...
Tofam Cię Ewuś......... program sobie nagrałam.. jak M wróci z pracy to mu pokażę

Gabrysiu..też skorzystam z tej okazji..... Twoje zapomniane rzeczy leżą już przygotowane bym nie zapomniała... i mam nadzieję, że nadal wybierasz się na spotkanie w styczniu

Ewuś .. dla Ciebie moje....
KasiaWB 09:20, 16 gru 2012

Ewa! gratulacje! ależ piękny odcinek z przyjemnością obejrzałam
a kto nie widział w tv, to może zobaczyć tutaj:
http://tvnmeteo.tvn24.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13,1,1,0,0.html
Sebek 09:40, 16 gru 2012

Również oglądałem - fantastyczny odcinek Gratuluję pięknego ogrodu
Welka 09:43, 16 gru 2012

Witam!
Wczoraj nie było mnie u Ciebie i nie wiedziałam że będziesz dziś w programie, także byłam mile zaskoczona. Wypadłaś świetnie! Mówiłaś, ze mlecze są przydatne w Twoim ogrodzie, mogę Ci swoich podsyłać, bo u mnie nie sa przydatne
Pozdrawiam
Przetacznik 09:48, 16 gru 2012

I ja też z Mają odwiedziłam Twoj ogród, bardzo mi się podobało, uświadomomiłam sobie jak wiele pracy musi wymagać dbanie o takie gospodarstwo. Piękny kamienny stół, kamienne ścieżki. NIe wiedziałam że ule przydaje się znakować dla pszczół... ten kwiat czosnku namalowany mi się podobał. Bardzo swobodnie i wdzięcznie wypadłaś przed kamerą, pozdrawiam
zbigniew_gazda 09:55, 16 gru 2012

Pszczółko masz raj dookoła domu .Podziwiam Cię za brak tremy i swobodę wypowiedzi i za mnóstwo wiadomości jakie posiadasz. Pozdrawiam.
gaby3003 10:07, 16 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

a ja tam byłam miód i mleko piłam.........
PIEKNIE......BARDZO.................

Gabrysiu pozdrawiam serdecznie , nie masz swojego wątku więc korzystam z okazji ze jesteś u Ewy.

Bodziu serdecznie dziękuje, tak pędzisz ze swym czarodziejskim wątkiem, byłam na bierzonco .....,ale przez prace do późna w lato i wolny internet zostałam z tyłu, bardzo mi brakuje CIEBIE, twych gości skrzydlatych i nie tylko ....odrobię to w długie zimowe wieczory.....
pozdrawiam serdecznie gabrysia
Krys 10:15, 16 gru 2012

Wow Pszczółko gratulacje ! z przyjemnością obejrzałam i podziwiam Cię ,ogród piękny i atmosferę
Kondzio 10:15, 16 gru 2012

Witam Ewciu jestem pod wrażeniem twojego ogrodu pszczół warzywnika widoków ekologi brak mi słów i pracy której musieliście włożyć przy odbudowie domu i ogrodu.