Mam pnącą Iceberg, biedna męczy się w donicy 3 rok bo nie mogę jej odpowiedniego miejsca znaleźć, a mimo to pięknie co roku kwitnie i jest pełna wigoru. Z roku na rok lubię ją coraz bardziej.
Chciałam zrobić kilka zdjęć, ale przegonił mnie deszcz taki równy, ładny deszcz, niebo zachmurzone a w ogrodzie floksy i lilie zdjęcia tak trochę szybko robiłam
A tam gdzie najgorsze miejsce w ogrodzie posadziłam rudbekie
Mam wysokiego pełnego na tyły rabaty i szukam jeszcze pośredniego. Jak się grzebie w pomarańczowym kolorze to się okazuje że zawsze są inne domieszki. Najlepiej się wybiera na żywo chyba najbardziej mi się ten falbaniasty podobał z domieszką bordo.
Kuruj nogę, trochę takie leżenie jest niebezpieczne bo można koszyki w sklepach internetowych przeładować u nas dziś pogoda po burzy i deszczu w sam raz do pracy.
Jesli można swoje 3 grosze…
Upitolilabym te tuje na równo żeby jak najszybciej był efekt ściany a nie kolumn
A to co widzę to mieczyki ? Widzę je w stipie
Też przycinam, ale kurcze nigdy tak krótko. Co prawda moje są gęste, ale wiosna też tak przytne aby je odmłodzić.
Wiola szukałam tej trawki heideb... I znalazłam u ciebie jak się cieszę.
Trawy to jest to. U mnie bodziszek Rózanne przebrał miarę. Powiedz ile masz kępek między moliniami czy hakomkami.
Muszę swoje rozsadzić i chce je posadzić że sesliera jesienna.
Oj żeby nie te upały miałabym już wszystko uporządkowane, a tak nic nie zrobione.